Yardım Mi 4 Aldıktan sonra yapılacaklar

• Konbuyu başlatan frht
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 1K

frht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
yok
Konular
5
Arkadaşlar Mi4 2/16 var elimde . Şunları yaparsan daha ıyı verim alırsın telefondan dediğiniz birşey varmı ? rom vb gibi şeyler.

frht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
yok
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar uygulamaların güncellemelerini otomatik yapmıyor google play e girip güncelle demem gerekiyor bunu otomatik nasıl yaparız. muı 7 kararlı kullanıyorum suan güncelleme varmı dıye baktıgımda cıkmıyor neler yapmam gerekir. Bu modelınde ekrana tıklayınca uyandır modu falan yok mu kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım. Bilmediğimiz özellikleride paylaşmanız dileğiyle :)

Oyla:

GoodMan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tamay
Cihazım
Mi4
Konular
0
Romunu degistirmeni öneririm S.S.S bölümüne göz at ve Hepsiburada Mİ4 güncelleme ile Romunu degistir hayırlı olsun.

Oyla:

frht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
yok
Konular
5
Romunu degistirmeni öneririm S.S.S bölümüne göz at ve Hepsiburada Mİ4 güncelleme ile Romunu degistir hayırlı olsun.
Teşekkür ederim .Hangi romu yüklemeliyim peki bir tavsiyeniz varmı ?

Oyla:

GoodMan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tamay
Cihazım
Mi4
Konular
0
Ben Global Beta kullanıyorum ilk aldıgımdan beri Stabil roma göre daha iyi tavsiye ederim. 10 ay oldu bug yada kasma donma takılma acısından hicbir sıkıntı cıkarmadı.

Romunu Mıuı8 yaptıktan sonra Güvenlik uygulamasından - Pil tasarrufu modunu acık sekilde kullanmanıda tavsiye ederim telefon beklemede bataryada en az %1 en fazla %3 düsme oluyor iyi forumlar.

Son düzenleme:
Oyla:

frht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
yok
Konular
5
Ben Global Beta kullanıyorum ilk aldıgımdan beri Stabil roma göre daha iyi tavsiye ederim. 10 ay oldu bug yada kasma donma takılma acısından hicbir sıkıntı cıkarmadı.

Romunu Mıuı8 yaptıktan sonra Güvenlik uygulamasından - Pil tasarrufu modunu acık sekilde kullanmanıda tavsiye ederim telefon beklemede bataryada en az %1 en fazla %3 düsme oluyor iyi forumlar.
Tamam yardımın için Teşekkürler. İyi Forumlar

Oyla:
Üst Alt