Yardım mi 4 açılmama sorunu

ramazandeveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
mi max
Konular
5
mi max kullandığımı gören arkadaşımız mi leri sevmiş bütçe dahilinde mi4 aldırdım. adam 1 aydır çatır çatır kullanırkken akşam şarja takmış sabah kapalı tel. açmaya basmış açılmış ama tekrar kapanmış. ne yapılmalı arkadaşlar ?

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
cihaz hiç açılmıyor mu açılıp kapanıyor mu hocam ? açılıyorsa ses açma+power tuşunu kullanarak fastboot'a girip fastboottan sıfırdan yazılım flaşlasın sorunu çözülebilir büyük ihtimalle

Oyla:

ramazandeveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
mi max
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaz hiç açılmıyor mu açılıp kapanıyor mu hocam ? açılıyorsa ses açma+power tuşunu kullanarak fastboot'a girip fastboottan sıfırdan yazılım flaşlasın sorunu çözülebilir büyük ihtimalle
ÖNCELİKLE CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER, açılıyormuş. açılınca 2-3 sny sürmeden tekrar kapanıyormuş. flaşlayabileceğini sanmıyorum. fab. ayarlarına döndürme işlemi yaparlar yardımcı olunurda ama flaşlamak maalesef. garantiye göndermeyelim bu basit nedenle. dedim ama başka yapılabilecek bir şeyler varmı ?

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Açılıyorsa acaba bataryada mı sorun var ki 2 3 sn kapanıyor fastbootta kapanmayabilir cihaz ama emin değilim tabikide bilmiyorum ayrıca cihazın kapanması normal bir durum değil basit bir sebep değil garantiye gitmesi için

Oyla:

ramazandeveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
mi max
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açılıyorsa acaba bataryada mı sorun var ki 2 3 sn kapanıyor fastbootta kapanmayabilir cihaz ama emin değilim tabikide bilmiyorum ayrıca cihazın kapanması normal bir durum değil basit bir sebep değil garantiye gitmesi için
bende ondan şüphelendim ama şarja takılarak işlem yapmaya çalıştılar. sanırım servise gidecek. delta için olumsuz söylemler var sizin bilginiz ne yönde ?
servise göndermeyin diyeler çokca var.

Oyla:

tolga dalgıç

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tolga
Cihazım
mı 4 lte
Konular
0
be onuda yaptım yıne acılmıyor

Oyla:
Üst Alt