Yardım Mi 2C 20000 mah qc 3.0 powerbank sorunu

silentrevenge

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xperia Z2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Powerbank 20000
Telefon Modeli
Xiaomi 2C
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. 2 gün önce aldığım Xiaomi Mi 2C 20000 mAh QC 3.0 Powerbank geldiğinde iki led yanıyordu ve telefonumu şarj ettim bir süre. Sonrasında samsung hızlı şarj adaptörü ve hızlı şarj kablosu ile şarja bıraktım ve 15 saatten çok daha fazla süre şarjda kalmasına rağmen 1 led yanıp duruyordu. Sonra bazı araştırmalar yaptım tamamen bitirin şarjını demişler tamamen bitirdim tekrar bu sefer kendi kablosu ile taktım yine aynı şekilde tek ledi yanıyor. adaptörleri kabloları farklı farklı denedim olmuyor. Acaba ürün mü sorunlu ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum?

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
denedi huawei adaptoru kablosu ve samsung hızlı şarj adaptöru ile kablosunu denedım bayağı durdu ama yınede tek led yanıp sönuyordu. işin ilginç tarafıda tek led yanıyor powerı şarja takıyorum gerı alıyorum şarj edıyor bıraz
%10 priz arızalı, %70 şarj aleti kafasi sıkıntılı , %19 kablo sıkıntılı ,%1 cihaz bozuk

Başka ihtimal yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denedi huawei adaptoru kablosu ve samsung hızlı şarj adaptöru ile kablosunu denedım bayağı durdu ama yınede tek led yanıp sönuyordu. işin ilginç tarafıda tek led yanıyor powerı şarja takıyorum gerı alıyorum şarj edıyor bıraz
Android telefona ampere programını googleplaystore dan indir .

Ve senin telefonu 3.125(veya daha fazla) civarı amper değeri ile şarj edebilen bir şarj adaptörü ve kablo kombinasyonu yap

O ko mbinasyonla 5-6 saat şarjda bırak , dolacaktır

silentrevenge

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xperia Z2
Konular
1
%10 priz arızalı, %70 şarj aleti kafasi sıkıntılı , %19 kablo sıkıntılı ,%1 cihaz bozuk

Başka ihtimal yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android telefona ampere programını googleplaystore dan indir .

Ve senin telefonu 3.125(veya daha fazla) civarı amper değeri ile şarj edebilen bir şarj adaptörü ve kablo kombinasyonu yap

O ko mbinasyonla 5-6 saat şarjda bırak , dolacaktır
cıhazın arızalı olma ıhtımalı neden o kadar duşuk dedın ?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Hocam sorun bu mu bilmiyorum ama samsung hızlı şarj teknolojisi ile qc hızlı şarj teknolojisi farklı şeyler. Yani qc destekli bir adaptör olmadığı sürece sadece normal hızda şarj eder ve buda oldukça uzun sürebilir. Örnek siz sıradan bir şarj hızı ile mi 9 telefonu 6 defa doldurmaya çalışıyorsunuz.

silentrevenge

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xperia Z2
Konular
1
Hocam sorun bu mu bilmiyorum ama samsung hızlı şarj teknolojisi ile qc hızlı şarj teknolojisi farklı şeyler. Yani qc destekli bir adaptör olmadığı sürece sadece normal hızda şarj eder ve buda oldukça uzun sürebilir. Örnek siz sıradan bir şarj hızı ile mi 9 telefonu 6 defa doldurmaya çalışıyorsunuz.
Teşekkür ederim farklı şeyler olduğunu senden öğrendim eminsiniz değil mi? Bu arada kısmen doğru konu ama 20 saate yakın powerbank şarjdaydı ve 20 saat sonunda 1 led yanıyordu sadece. Sence normal mi? Ne kadar yavaş şarj edebilir ki

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Teşekkür ederim farklı şeyler olduğunu senden öğrendim eminsiniz değil mi? Bu arada kısmen doğru konu ama 20 saate yakın powerbank şarjdaydı ve 20 saat sonunda 1 led yanıyordu sadece. Sence normal mi? Ne kadar yavaş şarj edebilir ki

Yani tam bir şey diyemiyorum şansınız varsa qc destekli bir adaptör ve kablo deneyin.

Ek olarak:

GoNaRD32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
arızalıdır o zaman