Yardım Mi 2 lite güncelleme berbat

EmReBeT

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Xamio mi 2 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 9 güvenlik yaması düzeyi
Telefon Modeli
Xamio mi 2 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yeni güncellemeyle pubg de bile kasmaya başladı telefon ayrıca çentik ekran moduda yok
Telefonu alalı 1 hafta oldu çok memnundum ama bu güncellemeyi yaptığıma çok pişmanım
Parmak izi okuma bile yavaşlamış bildirim ayarları çok dandik olmuş çok samimi söylüyorum resmen soğudum lütfen geri bildirim güncelleme yapın eski sürüme geri dönmek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni güncellemeyle pubg de bile kasmaya başladı telefon ayrıca çentik ekran moduda yok
Telefonu alalı 1 hafta oldu çok memnundum ama bu güncellemeyi yaptığıma çok pişmanım
Parmak izi okuma bile yavaşlamış bildirim ayarları çok dandik olmuş çok samimi söylüyorum resmen soğudum lütfen geri bildirim güncelleme yapın eski sürüme geri dönmek istiyorum

Güncelleme den önceki android sistemine nasıl dönerim yani eski haline yardım plzz

PyhX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
:)
Cihazım
Redmi Note 4 SD
Konular
46
Merhaba
Android işletim sistemi, üst üste kurulan güncellemeler ile performans sıkıntıları, yazılım hataları vb. durumlar oluşabiliyor.

Telefonunuzu her güncellemeden sonra fabrika ayarlarına sıfırlamak (verilerinizi yedeklemeyi unutmadan) bu sorunları çözebilir.

Eğer sorununuz çözülmediyse, yeni güncelleme ile bu sorunların çözüleceğini düşünüyorum.

Oyla:

EmReBeT

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Xamio mi 2 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba
Android işletim sistemi, üst üste kurulan güncellemeler ile performans sıkıntıları, yazılım hataları vb. durumlar oluşabiliyor.

Telefonunuzu her güncellemeden sonra fabrika ayarlarına sıfırlamak (verilerinizi yedeklemeyi unutmadan) bu sorunları çözebilir.

Eğer sorununuz çözülmediyse, yeni güncelleme ile bu sorunların çözüleceğini düşünüyorum.

Bilgi için teşekkürler ederim telefonu alalı 1 hafta oldu resmen soğudum
Eski sürüme rom atmadan dönülmuyor herhalde yeni telefonada rom atmak istemiyorum

Oyla:
Üst Alt