Yardım mi 17 ultra

UnJusT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
mi 11 t pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
0000
Telefon Modeli
mi 17 ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Dün itibariyle mi 17 ultra aldım.
6-7 yıl sonra ilk defa 0 bir cihaz alıyorum 6 saat sarj olması gerekıyormus ama
ben 100de 100 olunca direk sarjından cıkardım sorun olur mu
ve ilk defa mi marka bir telefon alıyorum yapmam gereken kullanıcı ayarları veya kapatıp acmam gereken herhangi bir özellik vs var mı?

telefon hakkında sorusu olan varsa ilk once telefonu aldıgım yer kulaklık ve fotoğraf cekme aparatı gibi birşey hediye onun dısında kutu ıceriğinde 100wat adaptor ve sarj kablosu kılıf ve cam kılıfı cıktı

ıphone gore yazılımsal olarak 2 tık dusuk ama dıger konularda oldukca iyi bir telefon ben telefonda oyun oynayan biri olmadıgımdan oyun performansına birşey diyemeyeceğim ama
sarjı saat: 13:00 full yuzde yuzdu suan saat 21.59 sarjı %66 youtube muzik dinledim sadece ve telefon görüşmeleri gercekleştirdim onun dısında
görünüş ve kavrayıs tutus kullanım olarak oldukca rahat ve kullanıslı beyaz renk tercih ettim renk olarakta oldukca hoş duruyor kamera konusunda bence kusursuz sadece bana kalırsa xiaominin artık telefonlarda yapması gereken 2sey ver birincisi yazılım ve artık herkes sanırım blogger youtuber vs vs olduğundan mikrofon konusunda teknoloji ilerletmesi

baran452410

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Oyla:

Skorpi10

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
İlk hefesle alınca öyle geliyor sonra heves kaçınca pek farkı kalmıyor
Bende o yüzden Mi11 T Pro mu pamuklara sardım, yeni bir rom arayışına girdim, bulursam, yepyeni bir cihazım olacak

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

baran452410

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Bu noktada devreye bol custom romlar giriyor :D
Custom rom yapan bir geliştiriciden aosp rom için destek istedim kafayimi yedin o telefon icinmi aosp rom kurmaya calsiiyorsun dedi tabi bu çeviri Türkçesi belkide kufurde etmiş olabilir

Oyla:

Lucas.Rintaro10

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Custom rom yapan bir geliştiriciden aosp rom için destek istedim kafayimi yedin o telefon icinmi aosp rom kurmaya calsiiyorsun dedi tabi bu çeviri Türkçesi belkide kufurde etmiş olabilir
Bence de haklı hocam :D En azından bir kaç yıl geçsin, güncelleme desteği bitsin ondan sonra AOSP kurulur :) Yeni cihazlarda HyperOS romlar iyi çalışıyor.

Oyla:

baran452410

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
86
Bence de haklı hocam :D En azından bir kaç yıl geçsin, güncelleme desteği bitsin ondan sonra AOSP kurulur :) Yeni cihazlarda HyperOS romlar iyi çalışıyor.
Hocam şimdi ne kadar global gibi görünsede eu romlardaki gappslarda tam bir Google alt yapısı yok örnek veriyorum global cihazlarda Google play services update otomatik olarak yapılırken eu romlarda bu mevcut değil full Google yok yani oyuzden aosp rom olsa güzel olurdu 😀

Oyla:

Lucas.Rintaro10

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Hocam şimdi ne kadar global gibi görünsede eu romlardaki gappslarda tam bir Google alt yapısı yok örnek veriyorum global cihazlarda Google play services update otomatik olarak yapılırken eu romlarda bu mevcut değil full Google yok yani oyuzden aosp rom olsa güzel olurdu 😀
Full Google olursa şarjın %25'i ona gider hocam :D

Oyla:
Üst Alt