Soru Mi 15 veya mi 15 ultra

waffensoul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Xiaomi mi 13T
Konular
5
Arkadaşlar merhaba S23 Ultradan mi 15 veya mi 15 ultraya geçmek istiyorum. Hangisini önerirsiniz. Kompakt ve performanslı bir cihaz isterim ama ultradan normal bi cihaza geçince alışabilir miyim bilemedim. Sizin önerileriniz nedir ? One ui dan sonra hyperos yazılımı nasıl ? Bu iki cihazı kullananlar yardımcı olabilir mi ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kamera da mi 15 ultra üstün.
yazılım da s23 ultra üstün.
Yazılımda şuanda apple da dahil benim gözümde samsung üstüne yoktur. Sizin için hangisi önemli ise ona göre seçim yapın.

waffensoul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Xiaomi mi 13T
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kamera da mi 15 ultra üstün.
yazılım da s23 ultra üstün.
Yazılımda şuanda apple da dahil benim gözümde samsung üstüne yoktur. Sizin için hangisi önemli ise ona göre seçim yapın.
Hyperos nasıl hocam. Üzer mi ?

waffensoul

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Xiaomi mi 13T
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alıntı yaptığınız mesaj da yazdım işte. Sizin için yazılım önemli ise apple da dahil samsung harici başka hiç bir marka kullanmayın.
Benim için yazılımdan çok batarya süresi önemli, s23 ultrada 6.30-7 saat civarları ekran süreleri görebiliyorum. Cihazı 15 saat önce sarja takmışım ve şuan itibari ile sarjım yüzde 52. Bana bunları sağlayabilir mi. Eşimde s24 ultra vardı,server çıkmadığı için satıp mi 15 aldım. 1 buçuk günde bir sarja takıyor onunda performansını ve kompaktlığını beğendim ama kararsız kaldım mi 15 veya ultra mı alsam diye

Üst Alt