Soru Mi 15 Ultra Hakkında Bu Sorulara Yanıt Arıyorum

azizomerr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aziz
Cihazım
a1
Konular
9
Selamlar herkese,

En son Mi 11 Ultra dan sonra ara vermiştim şimdi kısmetse Global server kayıtlı Mİ 15 Ultra alma dönemindeyim. Çok uzun süre kullanmadığım için kafama takılan bazı sorular var cevaplarsanız alma konusunda elimi ciddi rahatlatırsınız şimdiden teşekkürler.

1- Sarı siteden satanlardan alacağım fakat global ve server kayıtlı olup olmadığını nasıl anlarım? Çin sürümünü kimse tavsiye etmiyor.
2- Alırken neye nasıl dikkat etmeliyim hangi testleri yapmalıyım(samsungta tüm testlerin olduğu ekran var vb.)
3- Farklı ROM lar kurmak için bootloader kilidinin açılması gerek fakat bu eskiden olduğu gibi uygulama içinden başvuru yaparak mı oluyor?
4- En iyi ROM stabilite, batarya, performans anlamında Rus mu Tayvan mı, Eu mu sizce? Forumda gördüğüm kadarıyla ağırlıklı olarak Rus ve Tayvan ön planda ( global google mesaj ve arama istemiyorum)
5-Vivo x200 Pro kullandım bu telefonla kıyaslamada server kayıt olması sebebi ile buna en yakın mi 15 ultra diye geçiş yapıyorum ekran ve kamera performansı konusunda 2 telefonu kullanan arkadaşlarımız var ise yorumlarını merak ediyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt