Yardım Mi 15 Ultra Güncelleme/ROM Atma/Bootloader Kilidi Açma

bukegram

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
büke
Cihazım
Mi 15 ULTRA
Konular
1
Cümleten selamun aleyküm. Cihazım Mi 15 Ultra. Hyperos 3.0 gelmedi hala ve ben eu rom atmak istiyorum. Kullananlar bi hayli memnun o rom'dan. Ama kendim ne yaparsam yapayım bootloadet kilidini açamadım ve rom'u atamadım.
1- Bootloadet kilidi nasıl açılır?
2- Fastbot ile rom atarken bootloader kilidi açık olacak mı?
3- Sizce eu rom atmaya lüzum var mı? Global'den devam mı?
4- Hyperos 3.0 ne zaman gelir bi fikri/bilgisi olan var mı?

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
Aurora/14 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
54
Cümleten selamun aleyküm. Cihazım Mi 15 Ultra. Hyperos 3.0 gelmedi hala ve ben eu rom atmak istiyorum. Kullananlar bi hayli memnun o rom'dan. Ama kendim ne yaparsam yapayım bootloadet kilidini açamadım ve rom'u atamadım.
1- Bootloadet kilidi nasıl açılır?
2- Fastbot ile rom atarken bootloader kilidi açık olacak mı?
3- Sizce eu rom atmaya lüzum var mı? Global'den devam mı?
4- Hyperos 3.0 ne zaman gelir bi fikri/bilgisi olan var mı?
1:
Bootloader kilidi için yanlış bilmiyorsam her gün saat 19.00 da başvurular alınıyor, ondan sonra mi unlock yazılımı ile açıyorsun.(burayı tam bilen birisi aydınlatsın, bilgide eksik/hata olabilir.)

2:
Rom atmak için her türlü bootloader kilidin açık olmalı. (istisnalar: orijinalinde gelen havadan güncelleme ve yazılım bölgesi kandırma yöntemi hariç.)

3:
Eu romu kimisi çok seviyor kimisi nefret ediyor, eu romu deneyip kendiniz karar vermeniz daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Özellik olarak orijinal yazılımdan daha fazla ve çin yazılımında olup globalde olmayan özellikler mevcut.

4:
15 Ultrada global yazılım için bu ay içinde kesin gelir gözüyle bakıyorum, çok merak ediyorsanız xiaomi topluluğu uygulamasından hyperos 3 testine katılmayı düşünebilirsiniz. Belki orada katılanlara önden verirler.

bukegram

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
büke
Cihazım
Mi 15 ULTRA
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1:
Bootloader kilidi için yanlış bilmiyorsam her gün saat 19.00 da başvurular alınıyor, ondan sonra mi unlock yazılımı ile açıyorsun.(burayı tam bilen birisi aydınlatsın, bilgide eksik/hata olabilir.)

2:
Rom atmak için her türlü bootloader kilidin açık olmalı. (istisnalar: orijinalinde gelen havadan güncelleme ve yazılım bölgesi kandırma yöntemi hariç.)

3:
Eu romu kimisi çok seviyor kimisi nefret ediyor, eu romu deneyip kendiniz karar vermeniz daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Özellik olarak orijinal yazılımdan daha fazla ve çin yazılımında olup globalde olmayan özellikler mevcut.

4:
15 Ultrada global yazılım için bu ay içinde kesin gelir gözüyle bakıyorum, çok merak ediyorsanız xiaomi topluluğu uygulamasından hyperos 3 testine katılmayı düşünebilirsiniz. Belki orada katılanlara önden verirler.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için topluluktan teste katıldım ama hala bi cevap yok yani test kullanıcısın diyo ama extra bi ilerleme yok 5000 işçi alınacak 31 kişi hazır diyo. Bootloadet içinde 19:00'da başvurdum pcden mi tools ile denedim geliştirici seçeneklerden de denedim ama kesinlikle yapamadım.

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
23

bootloader kilidi için bu yöntemi de deneyebilirsiniz. Ben xiaomi topluluk uygulamasından başvuru alamadım bu yöntemle bl kilidini açtım ve sorunsuz kullanıyorum.

Üst Alt