Yardım Mi 15 ultra Bootloader kapatma

Hitaf58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi A2 lite
Konular
3
15 ultra rus romu yükledim WhatsApp ve play Store'da sertifika sorunu oldu rus romunda mi unlock ile bootloader kilitlesem herhangi bir sorun olur mu imei kayıtlı cihaz

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Global cihazlar global romlarda kilit kapatabilir sorun olmaz.

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
19
15 ultra rus romu yükledim WhatsApp ve play Store'da sertifika sorunu oldu rus romunda mi unlock ile bootloader kilitlesem herhangi bir sorun olur mu imei kayıtlı cihaz
Ultra cihazımda belki 4 - 5 kez Rus rom yükledim tekrar EU veya Globale döndüm hiç bir zamn böyle problem yaşamadım. Farklı bir sorun olabilir. Daha önce modlu Whatsapp kullndıysan sorun bundan da kaynaklanıyor bazen.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
sebep bu zaten geçmişte modlu whatsapp kullananlar benim gibi. Kara listeye alınıyor. Kilidi açık bir cihazda whatsapp oturumu açmaya izin vermiyor. Aynı cihazda kara listede olmayan bir numara sorunsuz whatsapp oturumu açabilir.
Ultra cihazımda belki 4 - 5 kez Rus rom yükledim tekrar EU veya Globale döndüm hiç bir zamn böyle problem yaşamadım. Farklı bir sorun olabilir. Daha önce modlu Whatsapp kullndıysan sorun bundan da kaynaklanıyor bazen.

Hitaf58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi A2 lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim cevaplar için rus romunda bootloader kilidi kapattım sorun çözüldü poco f4 gt önceki cihazımda bl açık sorunsuz giriyordum mi 15 ultrada izin vermedi

Üst Alt