Yardım Mi 15 Pro kayıt

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
crdroid
Telefon Modeli
mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar iyi geceler arkadaslar,

Mi 15 pro alacağım aldıktan sonra kayıt işlemi için tam olarak ne yapılıyor anlayamadım. Eng rom yükleyip diagport ile IMEI mi yazılıyor? Buna server kayıt mi deniyor ? Eskiden qcn ile kayıt yapılıyordu bundan farkı ne olmuş oluyor ? Bu işlemlerde biri sadece sim2 demiş biri çift simde kayıt oluyor demiş tam anlayamadım 5 yıldır mi 9 umla uzak kaldım güncel başlıklara yardımcı olur musunuz?

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
Selamlar iyi geceler arkadaslar,

Mi 15 pro alacağım aldıktan sonra kayıt işlemi için tam olarak ne yapılıyor anlayamadım. Eng rom yükleyip diagport ile IMEI mi yazılıyor? Buna server kayıt mi deniyor ? Eskiden qcn ile kayıt yapılıyordu bundan farkı ne olmuş oluyor ? Bu işlemlerde biri sadece sim2 demiş biri çift simde kayıt oluyor demiş tam anlayamadım 5 yıldır mi 9 umla uzak kaldım güncel başlıklara yardımcı olur musunuz?
Öncelikle merhabalar Eng rom'la yapılma sebebi şirketin kendi aracı kullanılması ve mühendislik yazılımı ile bu adımlara devam edilmesi.
Öyle herkesin erişebileceği bir sistem değil belirli kişiler uzaktan bağlanır yapar aracılar olur sadece :)

Yani şirket aracı diyebiliriz.

Oyla:

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
43
Şuan kayıt yapılıyormu ben 14pro almadım kayıt yok diye cunki

Oyla:

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle merhabalar Eng rom'la yapılma sebebi şirketin kendi aracı kullanılması ve mühendislik yazılımı ile bu adımlara devam edilmesi.
Öyle herkesin erişebileceği bir sistem değil belirli kişiler uzaktan bağlanır yapar aracılar olur sadece :)

Yani şirket aracı diyebiliriz.
Hocam su an yeni yeni sistem yayılıyor gibi görüyorum ben , yayıldıkça da sadece belirli kişiler değil bizlerde erisebiliriz biri illa ki atar yani internete diye düşünmekteyim bilmiyorum tabi sadece tahmin. Erisebildikten sonrada eskisi gibi isi biraz bilen kendisi yapabilir diye düşünüyorum siz nasıl görüyorsunuz ?

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
Hocam su an yeni yeni sistem yayılıyor gibi görüyorum ben , yayıldıkça da sadece belirli kişiler değil bizlerde erisebiliriz biri illa ki atar yani internete diye düşünmekteyim bilmiyorum tabi sadece tahmin. Erisebildikten sonrada eskisi gibi isi biraz bilen kendisi yapabilir diye düşünüyorum siz nasıl görüyorsunuz ?
Sizin sisteme erişmeniz imkansız hocam kimse ulaşamıyor sadece bayi olabilirsiniz en fazla çünkü işlemler yine yurt dışından bağlanıp yapılıyor :) O yetkili araçların hesapları var tek kişiye özel 😌

Oyla:

blackandwhite23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cc
Cihazım
mi 9
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin sisteme erişmeniz imkansız hocam kimse ulaşamıyor sadece bayi olabilirsiniz en fazla çünkü işlemler yine yurt dışından bağlanıp yapılıyor :) O yetkili araçların hesapları var tek kişiye özel 😌

Su konuyu rica etsem inceler misiniz ?

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29

Su konuyu rica etsem inceler misiniz ?
İnceledim bilgi almak istediğiniz konu nedir hocam?
Genel de bu durumun saklandığı belirtilmiş ve server ile ücretli toolar ile karşılaştırma yapmışlar.

Oyla:

berker22berker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular