Yardım Mi 15 parmak izi sorunu

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
168
Merhaba hocalarım
Bugün cihazın fabrika kırılmaz cami hasar aldı değiştirmek istedim daha önceden 9d kırılmaz cam almıştım yurt dışından şimdi taktım bir de ne göreyim parmak izi okumuyor .Parmak izini sildim belki okumada sorun yaşıyordur harbiden hiçbir şekilde okumuyor .Ben ilk defa bir telefon da ekran koruyucu yüzünden parmak izi okumadığını gördüm çözüm ne olur acaba

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
168
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi adıma ben çözümü ekran koruyucu kullanmamakta buldum.
Hocam keşke bende çok isterim mi 13 te kameranın camı çizildikten sonra mecbur kalıyorum :) .Ben ilk defa xiaomi de böyle bir sorun görüyorum sebebi ultrasonic sensörden kaynaklı deniyor ama gidipte dandik plastik camlara para vermek istemiyorum açıkcası

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Hocam keşke bende çok isterim mi 13 te kameranın camı çizildikten sonra mecbur kalıyorum :) .Ben ilk defa xiaomi de böyle bir sorun görüyorum sebebi ultrasonic sensörden kaynaklı deniyor ama gidipte dandik plastik camlara para vermek istemiyorum açıkcası

Bir kaç tane kaliteli cam denemiştim. Hatta alışkanlıkla ilk iş Nillkin almıştım ama parmak izi okumayınca çıkartmıştım hocam. Çok şükür halen ciddi bir sorun olmadı ama parmak izi okuyan bulmak zor. Ürünlerin yorumlarına dikkat ederek almak gerekli.

Üst Alt