Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mi 14t pro alıcam yurdışı alırken nelere dikkat etmeliyim? Global çin farkları nelerdir hiçbiryerde bulamadım çin modelinde band 20 varmı yokmu öğrenemedim
Sadece global model var yukarıda hocamızın dediği gibi. Dikkat etmeniz gereken tek nokta yanında size verecekleri 120w adaptör. Genellikle çakması veriliyor. Çin uçlu olan adaptör varsa onu istemenizi tavsiye ederim.
Sadece global model var yukarıda hocamızın dediği gibi. Dikkat etmeniz gereken tek nokta yanında size verecekleri 120w adaptör. Genellikle çakması veriliyor. Çin uçlu olan adaptör varsa onu istemenizi tavsiye ederim.
cihazı aldım dediğiniz gibi garip uçlu bir adaptör verdi orjinalliğini daha test etmedim adaptörün. Cihazı anneme hediye olarak aldım meraktan pubg yükledim 120fps te cihaz resmen elimde yanıyor. Kendi cihazım s24 ultra 120 fpste maksimum 36 dereceyi görüyor bataryası 14tpro 42 dereceleri gördü xiaomi soğutma konusunda kendini cidden geliştirmesi gereken bir firmaya dönmeye başladı son zamanlarda.
8 ay beklemenizi hiç tavsiye etmem server kaydı için xiaominin sağı solu belli olmaz server kapanırsa direnç ile kayıt yaptırmak zorunda kalırsınız boş yere cihazın içi açılır
cihazı aldım dediğiniz gibi garip uçlu bir adaptör verdi orjinalliğini daha test etmedim adaptörün. Cihazı anneme hediye olarak aldım meraktan pubg yükledim 120fps te cihaz resmen elimde yanıyor. Kendi cihazım s24 ultra 120 fpste maksimum 36 dereceyi görüyor bataryası 14tpro 42 dereceleri gördü xiaomi soğutma konusunda kendini cidden geliştirmesi gereken bir firmaya dönmeye başladı son zamanlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8 ay beklemenizi hiç tavsiye etmem server kaydı için xiaominin sağı solu belli olmaz server kapanırsa direnç ile kayıt yaptırmak zorunda kalırsınız boş yere cihazın içi açılır
Anneniz Pubg oynamıyorsa çok takılmamak lazım hocam.
Çin uçlu için dönüştürücü almanız lazım elektrikçilerden. Pahalı bir şey değil.
Server kayıttan ziyade yazılımsal kayıt gelebilir hocam. 13T serisi için sıfırlama ve güncelleme sorunsuz yazılımsal kayıt var. 14T serisi için de yakında gelebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Isınma ilk kurulumdan kaynaklı olabilir. Genel PUBG yorumları çok iyi cihazın. Hyperos 1.0.8 epey sorunlu durumda ben şimdi hyperos 2 e güncelliyorum. 1.0.8 i hiç beğenmedim.
Anneniz Pubg oynamıyorsa çok takılmamak lazım hocam.
Çin uçlu için dönüştürücü almanız lazım elektrikçilerden. Pahalı bir şey değil.
Server kayıttan ziyade yazılımsal kayıt gelebilir hocam. 13T serisi için sıfırlama ve güncelleme sorunsuz yazılımsal kayıt var. 14T serisi için de yakında gelebilir.
Yazılımsal kayıt konusunda benim de beklentim var hocam. redmi 13 pro plus vb bir çok cihaz çözüldü umarım buna da vurur. Olmazsa da bir Server kayıt parası ödeyeceğiz mecbur.