Soru mi 14 ultra'ya server kaydı olur mu? güncelleme almıyor? Yada önerisi olan var mı?

inxs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
2
merhaba çin'nden mi 14 ultra aldım. hyper os 1.0.11.0.UNAMIXM yüklü güncelleme geldi Fakat yapmıyor "sistem güncellenemedi romu indirin ve yeniden güncellemeyi deneyin" yazıyor. Server kaydı yaparsak güncelleme alır mı?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bu sürümde server kayıt olur ama Güncelleme yapmasını sağlamaz. Cihaz çin model ise fake rom diye tabir edilen güncellemesi kapatılmış rom vardır içinde.
orjinal imeisini sorgulayın. Model numarası G ile bitiyorsa globaldir.

berker22berker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
12
Bu sürümde server kayıt olur ama Güncelleme yapmasını sağlamaz. Cihaz çin model ise fake rom diye tabir edilen güncellemesi kapatılmış rom vardır içinde.
hocam merhaba konudan bağımsız birşey sorucam çin romlarında sürüm değişiklilkerinde yeni gelen özelliklere bakılan bir site vardı onu biliyormusunz acaba ?

inxs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet sonu G ile bitiyor. "IMEI NUMARASI KAYITLI" gözüküyor. Güncelleme kapalı açmak için ne yapmak lazım? Yardımcı olur musunuz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
evet sonu G ile bitiyor. "IMEI NUMARASI KAYITLI" gözüküyor. Güncelleme kapalı açmak için ne yapmak lazım? Yardımcı olur musunuz?
imei kayıtlı ise orjinal imei değildir imei atılmıştır. Direnç yaptıkları içinde model numarası G olur. Global cihaz ise güncelleme yapar zaten her hangi bir şey yapmanıza açmanıza gerek yok.

inxs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
alp
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imei kayıtlı ise orjinal imei değildir imei atılmıştır. Direnç yaptıkları içinde model numarası G olur. Global cihaz ise güncelleme yapar zaten her hangi bir şey yapmanıza açmanıza gerek yok.
Maalesef güncelleme almıyor. Sanırım sebebi: "Mi kilit açma durumu" menüsünden "hesap ve cihaz ekle" ye tıklıyorum "request parameter error" uyarısı veriyor.

Üst Alt