Soru Mi 14 Ultra Server kayıt

fx6100

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
iphone
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, yaz tatilinde yd bir telefon alacağım ve nasıl kullanabileceğim hakkında sadece genel geçer birkaç bilgim var o kadar. Aklımda şu anda mi 14 ultra var ve genel olarak aldığım telefonda direnç yaptırmak istemiyorum. kayıt için direnç ve sonrasında mı server kayıt yapılıyor yoksa sadece server kayıt yaptırabiliyor muyuz? ayrıca hangi telefonlar dirençsiz kayıt yaptırılabiliyor genel bir skala var mı? mesela ilk başlarda x7 pro düşünüyordum bana fazlasıyla yeteceği için ama sonra direnç gerekli diye vazgeçtim.

Fth68

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi9T
Konular
12
14 Ultra güzel bir cihaz tek hat server kayıt yapılıyor içini açtırıp direnç yaptirmaniza gerek yok

fx6100

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
iphone
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14 Ultra güzel bir cihaz tek hat server kayıt yapılıyor içini açtırıp direnç yaptirmaniza gerek yok
teşekkürler. peki güvenilir bir yerde yaptırmak istiyorum nerede yaptırmam gerekir ? yapıldıktan sonra kontrol etmem mümkün mü dolandırılmak istemiyorum. bir de çin veya global versiyonlarını çok görüyorum bunların farkı ne oluyor ? hangisini almalıyım?

özkan23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
1
Çin cihazı alma uğraşır durursun ben farkında olmadan düz 14 aldım dil desteği yok apk yüklenmiyor bi şekilde hallediyoruz apk ama google desteği vs yok whatsapp stabil çalışmıyor vs vs şimdi bl kilidi açtırmaya çalışıyorum 1 aydır sadece bl açmak için 200 270 dolarlardan bahsediliyor gerisini sen düşün global CE damgalı al kafan rahat etsin.

fx6100

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
iphone
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin cihazı alma uğraşır durursun ben farkında olmadan düz 14 aldım dil desteği yok apk yüklenmiyor bi şekilde hallediyoruz apk ama google desteği vs yok whatsapp stabil çalışmıyor vs vs şimdi bl kilidi açtırmaya çalışıyorum 1 aydır sadece bl açmak için 200 270 dolarlardan bahsediliyor gerisini sen düşün global CE damgalı al kafan rahat etsin.
teşekkürler uyarınız için. peki siz server kayıt yaptırdınız mı nasıl oluyor bu işler ? ve ne kadar tutuyor ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
teşekkürler uyarınız için. peki siz server kayıt yaptırdınız mı nasıl oluyor bu işler ? ve ne kadar tutuyor ?
Server kayıt işlemleri için ulaşabilirsiniz. Her zaman global cihaz tercih edin. Biz hızlı ve güvenli şekilde uzak bağlantı ile işlemlerinizi gerçekleştiririz.

Üst Alt