Yardım Mi 14 Ultra kablosuz şarj

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.06.0.VNAMIXM
Telefon Modeli
Xiaomi 14 ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar, 14 ultra için, kablosuz şarj özelliği olan araç telefon tutucu almayı düşünüyom.
Xiaom nin 50W kablosuz güç verdiğini idda eden bir ürünü var, kullanan varmı acaba , kamera çıkıntısı kaynaklı telefonun pad e tam oturmayacağını düşünüyorum.
Huawei marka 80W kablosuz güç veren bir cihaz edindim, 15W ı geçemedi, anakart farkı sebebi ile kablosuz şarj protokolleri farklı olduğu için uyumsuzluk göstermiş olabilir tabi bilemiyorum.
Huawei cihaz kullanıp bu ürüne ihtiyacı olan bana özelden ulaşabilir.

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar, 14 ultra için, kablosuz şarj özelliği olan araç telefon tutucu almayı düşünüyom.
Xiaom nin 50W kablosuz güç verdiğini idda eden bir ürünü var, kullanan varmı acaba , kamera çıkıntısı kaynaklı telefonun pad e tam oturmayacağını düşünüyorum.
Huawei marka 80W kablosuz güç veren bir cihaz edindim, 15W ı geçemedi, anakart farkı sebebi ile kablosuz şarj protokolleri farklı olduğu için uyumsuzluk göstermiş olabilir tabi bilemiyorum.
Yokmu fikri olan.

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Soru güncel.

Oyla:

VHOLDY

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
57
Her ürünün şarj/batarya gibi ürünleri farklı politakalara ait. Ondan dolayı çip kabul etmemiştir.

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Her ürünün şarj/batarya gibi ürünleri farklı politakalara ait. Ondan dolayı çip kabul etmemiştir.

Galiba öyle. Xiaomi nin ürünlerinin apple telefonları hızlı şarj etmediği ile ilgili ürün yorumları gördüm.
Nedense kimse kablosuz şarj konusuna detaylı değinmemiş.
Xiaomi 50W olanı almayı düşünüyorum, 14 ultra kullanan biri denemiş olsa şahane olacak.

Oyla:

hayretlericerisindeyim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
7
Galiba öyle. Xiaomi nin ürünlerinin apple telefonları hızlı şarj etmediği ile ilgili ürün yorumları gördüm.
Nedense kimse kablosuz şarj konusuna detaylı değinmemiş.
Xiaomi 50W olanı almayı düşünüyorum, 14 ultra kullanan biri denemiş olsa şahane olacak.
Ben de 14 Ultra kullanıyorum. Bugün 2023 model Nissan Qashqai aracın kablosuz şarj standına telefonu koyduğumda kablosuz şarj almadı. Aynı standa iPhone konulduğunda ise direkt olarak şarj almaya başlıyor. Belki tam oturmamıştır diye düşünerek iyice yerleştirdim ama stand aktif olmadı. Nedenini anlayamadım

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Ben de 14 Ultra kullanıyorum. Bugün 2023 model Nissan Qashqai aracın kablosuz şarj standına telefonu koyduğumda kablosuz şarj almadı. Aynı standa iPhone konulduğunda ise direkt olarak şarj almaya başlıyor. Belki tam oturmamıştır diye düşünerek iyice yerleştirdim ama stand aktif olmadı. Nedenini anlayamadım
Hımm, kaç watla şarj ediyordu acaba. İphone larda 15/20 wat arası bir kablosuz şarj hızı var sanırım. Xiaominin 50W lik cihazı bayağı iddalı.
Kullanan biri konuya baksa şahane olcak.

Oyla:
Üst Alt