Yardım Mi 14 Ultra Global cihaz EU Rom

NrsnOnk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ZihinbaZ
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Pro
Meslek
Zabıt Katibi
Konular
18
Merhabalar. Mi 14 Ultra Global, EU Rom Server Kayıtlı cihazım var. Cihaza HyperOs 2.0 güncellemesi gelmedi. Aynı cihazın server kayıtlısini kullanıp hyperos2.0 güncellemesini telefonda güncelleme ekranından yapan var mı ? Benim cihazda mi bir sorun var anlamadım. Şimdiden teşekkür ederim.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
Hocam ayarlardan bölge değişimini denediniz mi ? Tayvan, Hindistan veya Avrupa'dan herhangi bir ülkeyi deneyin. Cihazı yeniden başlattıktan sonra 10-15 dk bekleyin gelme ihtimali var.

Hocam son olarak xiaomitools.com sitesinden fastboot seçip bakın orada var fastbootlu 1.0.14.0
Ek olarak 2 ülkeyi de seçtim dediğiniz gibi ama yine nafile, olmadı.
Yaklaşık 10 dakika önce güncelleme olarak 1.0.17.0 güncellemesinin geldiğini gördüm. Buna göre telefonumda orjinal rom var. Yardımlarınız için teşekkürler!

NrsnOnk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ZihinbaZ
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Pro
Meslek
Zabıt Katibi
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ayarlardan bölge değişimini denediniz mi ? Tayvan, Hindistan veya Avrupa'dan herhangi bir ülkeyi deneyin. Cihazı yeniden başlattıktan sonra 10-15 dk bekleyin gelme ihtimali var.
Teşekkür ederim bir deneyeyim.

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
60
Merhabalar. Mi 14 Ultra Global, EU Rom Server Kayıtlı cihazım var. Cihaza HyperOs 2.0 güncellemesi gelmedi. Aynı cihazın server kayıtlısini kullanıp hyperos2.0 güncellemesini telefonda güncelleme ekranından yapan var mı ? Benim cihazda mi bir sorun var anlamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
hocam eu rom da cihazdan oto güncelleme olmuyor. dosyayı indirip kendiniz yüklemeniz lazım

NrsnOnk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ZihinbaZ
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Pro
Meslek
Zabıt Katibi
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam eu rom da cihazdan oto güncelleme olmuyor. dosyayı indirip kendiniz yüklemeniz lazım
Hocam şimdi bölgeyi Almanya seçtim. Hyperos 2 güncellemesi görüntü oto gunvellemede. Fakat cihazım server kayıtlı gunvellemede herhangi bir mahsur var mı acaba ?

Üst Alt