- Adım
- Sabri
- Cihazım
- Redmi Note 12S
- Konular
- 2
evet telefon xiaomi 14 ultra.
global cihaz mı? güncelleme buluyor mu şuanda sorgulamada? tek sim mi kayıtlı çift sim mi?evet telefon xiaomi 14 ultra.Konu açıldığı için söylememiştim modelini
Evet güncelleme buluyor.1.0 güncellemesi var şu anda hyper os.Çift sim kartlı kayıtlıglobal cihaz mı? güncelleme buluyor mu şuanda sorgulamada? tek sim mi kayıtlı çift sim mi?
Dirençli 14 ultraların direncini orjinale çevirmeden server kayıt a çevirip, güncelleme sıfırlama sorunsuz yapılacak hale getirebiliyoruz uzak bağlantı ile. Bizde çözümü mevcut. Hyperos 2 ve sonrasına sorunsuz güncellersiniz.Evet güncelleme buluyor.1.0 güncellemesi var şu anda hyper os.Çift sim kartlı kayıtlı
Aslında olay şöyle oldu.Telefonumun bir sim yeri çalışıyor diğer yeri çalışmıyordu.Bende aldığım yere dedim ki böyle bir şey oldu.Tamam.Hallederiz dediler.Uzaktan bağlantı ile dirençli telefonumu server kayıtlıya çevirdik dedi uzaktan yardım eden kişi.Bende dedim ki diğer sim yeri kayıt olmadı.O da dedi ki Server kayıt tek sime olur dedi.Böylelikle güncelleme alabilirsiniz dedi.Bende dedim ki iki tarafı da kayıtlamak istiyorum dedim.O kişi de 2 tarafı da kayıt yaparsak güncelleme yaparsan 2 sim kayıdı da silinir dedi.Durum böyle.Hala güncelleme yapamıyorumDirençli 14 ultraların direncini orjinale çevirmeden server kayıt a çevirip, güncelleme sıfırlama sorunsuz yapılacak hale getirebiliyoruz uzak bağlantı ile. Bizde çözümü mevcut. Hyperos 2 ve sonrasına sorunsuz güncellersiniz.
yanlış işlem yapmışlardır server kayıt ise güncellenmesi gerekir. Söyleyin hatayı düzeltsinler o zaman.Aslında olay şöyle oldu.Telefonumun bir sim yeri çalışıyor diğer yeri çalışmıyordu.Bende aldığım yere dedim ki böyle bir şey oldu.Tamam.Hallederiz dediler.Uzaktan bağlantı ile dirençli telefonumu server kayıtlıya çevirdik dedi uzaktan yardım eden kişi.Bende dedim ki diğer sim yeri kayıt olmadı.O da dedi ki Server kayıt tek sime olur dedi.Böylelikle güncelleme alabilirsiniz dedi.Bende dedim ki iki tarafı da kayıtlamak istiyorum dedim.O kişi de 2 tarafı da kayıt yaparsak güncelleme yaparsan 2 sim kayıdı da silinir dedi.Durum böyle.Hala güncelleme yapamıyorum
ücret farkını öderseniz çift de olur. Yanlış bilgi vermişler. Güncelleme yapınca aldığınız hata nedir?Onların dediklerine göre Server kayıdı sadece tek bir sim numarasına kayıt yapılırmış
Güncelleme yapmadım.Yaparsanız 2 iymei de silinir dediler çünkü.Onun için güncelleme yapamıyorumücret farkını öderseniz çift de olur. Yanlış bilgi vermişler. Güncelleme yapınca aldığınız hata nedir?