Soru Mi 14 ultra direnç kayıt güncelleme

sabri19866

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sabri
Cihazım
Redmi Note 12S
Konular
2
evet telefon xiaomi 14 ultra.

Konu Mi 14 ultra direnç kayıt güncelleme olarak açıldığı için söylememiştim​

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Evet güncelleme buluyor.1.0 güncellemesi var şu anda hyper os.Çift sim kartlı kayıtlı
Dirençli 14 ultraların direncini orjinale çevirmeden server kayıt a çevirip, güncelleme sıfırlama sorunsuz yapılacak hale getirebiliyoruz uzak bağlantı ile. Bizde çözümü mevcut. Hyperos 2 ve sonrasına sorunsuz güncellersiniz.

sabri19866

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sabri
Cihazım
Redmi Note 12S
Konular
2
Dirençli 14 ultraların direncini orjinale çevirmeden server kayıt a çevirip, güncelleme sıfırlama sorunsuz yapılacak hale getirebiliyoruz uzak bağlantı ile. Bizde çözümü mevcut. Hyperos 2 ve sonrasına sorunsuz güncellersiniz.
Aslında olay şöyle oldu.Telefonumun bir sim yeri çalışıyor diğer yeri çalışmıyordu.Bende aldığım yere dedim ki böyle bir şey oldu.Tamam.Hallederiz dediler.Uzaktan bağlantı ile dirençli telefonumu server kayıtlıya çevirdik dedi uzaktan yardım eden kişi.Bende dedim ki diğer sim yeri kayıt olmadı.O da dedi ki Server kayıt tek sime olur dedi.Böylelikle güncelleme alabilirsiniz dedi.Bende dedim ki iki tarafı da kayıtlamak istiyorum dedim.O kişi de 2 tarafı da kayıt yaparsak güncelleme yaparsan 2 sim kayıdı da silinir dedi.Durum böyle.Hala güncelleme yapamıyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Aslında olay şöyle oldu.Telefonumun bir sim yeri çalışıyor diğer yeri çalışmıyordu.Bende aldığım yere dedim ki böyle bir şey oldu.Tamam.Hallederiz dediler.Uzaktan bağlantı ile dirençli telefonumu server kayıtlıya çevirdik dedi uzaktan yardım eden kişi.Bende dedim ki diğer sim yeri kayıt olmadı.O da dedi ki Server kayıt tek sime olur dedi.Böylelikle güncelleme alabilirsiniz dedi.Bende dedim ki iki tarafı da kayıtlamak istiyorum dedim.O kişi de 2 tarafı da kayıt yaparsak güncelleme yaparsan 2 sim kayıdı da silinir dedi.Durum böyle.Hala güncelleme yapamıyorum
yanlış işlem yapmışlardır server kayıt ise güncellenmesi gerekir. Söyleyin hatayı düzeltsinler o zaman.

sabri19866

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sabri
Cihazım
Redmi Note 12S
Konular
2
Onların dediklerine göre Server kayıdı sadece tek bir sim numarasına kayıt yapılırmış

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Onların dediklerine göre Server kayıdı sadece tek bir sim numarasına kayıt yapılırmış
ücret farkını öderseniz çift de olur. Yanlış bilgi vermişler. Güncelleme yapınca aldığınız hata nedir?

sabri19866

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sabri
Cihazım
Redmi Note 12S
Konular
2
ücret farkını öderseniz çift de olur. Yanlış bilgi vermişler. Güncelleme yapınca aldığınız hata nedir?
Güncelleme yapmadım.Yaparsanız 2 iymei de silinir dediler çünkü.Onun için güncelleme yapamıyorum

Üst Alt