Soru Mi 14 Ultra Direnç Kaydı Mağdurları ve Üç Maymunu Oynayan Satıcılar

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
19
Kendime TR cihazı kardeşime Yd mi 14 ultra aldım. Aldığım kişi herkese söylenen cümle "güncelleme sorunsuz sıfırlama da imeiler uçar" cümlesiyle ve güvencesiyle aldık. Gelinen durumda direnç kayıtlı cihazların güncelleme yapması imkansız gibi duruyor. Bu durumda bu satıcıların bu müşterileri güvendirip bu cihazları aldırdıkları için bir şekilde yardımcı olmaları gerekmez mi ? Yasal olarak zaten hak sahibi değiliz ama bu durumda satanlar bu kadar emin konuşup sattılar içlerini açıp deldi deştiler. Sonucunda karışmıyor hiç kimse herkes üç maymunu oynuyor. Ne olacak bu cihazlar ?

Son düzenleme:

mymurat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mymurat
Cihazım
12 pro
Konular
3
Merhaba 14 ultra almistim direnç yaptırdım guncelleme vs. Alacak dendi
Fake rom çıktı rom değiştirmeye gitsem çöker dendi vs .. satmak zorunda kaldım.
Yani kimsenin birşeyden anladığı yok..

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Ben artık Xiaomi ye pek yaklaşmıyorum, ya yurtiçi alınacak yada yd olacak ise tecno, infinix tarzı modeller daha iyi gibi, en azından yok çin cihazı, yok global, yok Hint romu, yok Avrupa romu cart curt vs işi yok, hepsi direk global band 20 bulunan cihazlar, şebeke vs sorunu yaşamadım hiç, çevremde Xiaomi kullananlar şebeke sorunu yaşıyor genelde bu saydığım sebeplerden, güncelleme sıfırlama zaten infinix ve tecno larda sorun yok

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
37
Ben artık Xiaomi ye pek yaklaşmıyorum, ya yurtiçi alınacak yada yd olacak ise tecno, infinix tarzı modeller daha iyi gibi, en azından yok çin cihazı, yok global, yok Hint romu, yok Avrupa romu cart curt vs işi yok, hepsi direk global band 20 bulunan cihazlar, şebeke vs sorunu yaşamadım hiç, çevremde Xiaomi kullananlar şebeke sorunu yaşıyor genelde bu saydığım sebeplerden, güncelleme sıfırlama zaten infinix ve tecno larda sorun yok
tecno infinix muadili yok mi pro/ultra serisinin
ama en kötüsü server kayıtlı s serisine geçerdim ben bu problemi yaşıyor olsaydım ya da server kayıt yaptırırdım sorun olmuyormuş server kayıtta

ayrıca şebeke sorunu ben de hiç yaşamadım açıkçası zaten türkiyede band 20 kullanan operatör yok gibi birşey

Son düzenleme:

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi aldığım kişiye yazdım ısrarla gönder server kaydı yapıcaz diyor. Yarın göndericem bakalım.

Üst Alt