Yardım Mi 14 ultra alacağım neye dikkat etmeliyim

• Konbuyu başlatan Muffin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 335

Muffin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir Kadir
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
2
arkadaşlar öncelikle iyi forumlar mi 14 ultra alacağım neye dikkat etmeliyim

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Sıfır Alacaksan, Telefonun Arkasinda Etikette CE Belgesi Olmasına Dikkat et Telefonun Global Olduğundan Emin OL Direnç Atılı Olmamasına Ve Özellikle Çift IMEI Atili Olmamasına Dikkat et.

Muffin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir Kadir
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direnç kontrol ederim, global olup olmamasınıdaç çift imei nasıl bakacağım
Sıfır Alacaksan, Telefonun Arkasinda Etikette CE Belgesi Olmasına Dikkat et Telefonun Global Olduğundan Emin OL Direnç Atılı Olmamasına Ve Özellikle Çift IMEI Atili Olmamasına Dikkat et.

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
14
alacağın yer yd tel ise telefonu imei işlerini yapacağını taahhüt etsin ve direnç vs işlemlerden doğabilecek sorunları kendisinin karşılacağı konusunda taahhüt etsin sözlü olarak tabi yazılı zaten olamaz.bazı satıcılar 1 ay mazaretsiz değişim garantisi veriyor onları bul.fabrikasyon sorun çıkması halinde.

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
alacağın yer yd tel ise telefonu imei işlerini yapacağını taahhüt etsin ve direnç vs işlemlerden doğabilecek sorunları kendisinin karşılacağı konusunda taahhüt etsin sözlü olarak tabi yazılı zaten olamaz.bazı satıcılar 1 ay mazaretsiz değişim garantisi veriyor onları bul.fabrikasyon sorun çıkması halinde.
Direnç Yaptirmasin Güncelleme Alamaz Su geçirmezlik yok olur. IMEI İşini Kendisi Araştırıp Server Yaptırması Daha Mantıklı olur.

zaho66

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
14
server de kayıt bi şekilde giderse tekrar ücretli sil baştan işlem gerektirir.direnç evet su geçirmezlik toz gider ama ime giderse tekrar yapılması daha az ücret olur. ben 13 t pro dirençliydi güncelleme alıyordu rus romdu

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
server de kayıt bi şekilde giderse tekrar ücretli sil baştan işlem gerektirir.direnç evet su geçirmezlik toz gider ama ime giderse tekrar yapılması daha az ücret olur. ben 13 t pro dirençliydi güncelleme alıyordu rus romdu
14 Ultrada İşler O Kadar Kolay Değil maalesef. Direnç IMEI Attıktan Sonra Öyle İstediğin Romu Kuramazsin Güncelleme Yaparsan Cihaz Çöker Hatta Format Bile Atamazsın. Direnç Kayıt Son Çare Olmalı server Kayıt İlerde Bir Şekilde Kapanırsa O Zaman Direnç Yapılabilir. Daha Direnç Yapıldıktan Sonra olabilecek Sorunları Saymaya gerek yok ekran süresi 1-2 Saati Geçmez Hale Gelir. Isınma Desen Hakeza Yani Şuan tek yol Server Kaydı

Üst Alt