Rom Mi 14 Houji çin romu hk.

mustafagokhankarabulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
19
Merhaba Mi 14 Houji çin cihazım var telefonu alırken satıcı kilidi açık bir şekilde türkçe eklenmiş çin romu yüklenmiş şekilde gönderdi. İlk açtığımda kurulum ekranında türkçe seçenek vardı görünce şaşırmıştım. Bu nasıl oluyor rootlayıpmı ekliyorlar yoksa bu şekilde bir hazır rom varmı? Zira mi.eu rom yükledim, mi 14 çin cihazlarına çin romu dışında herhangi bir rom yükleyince wifi çekim sorunları oluyormuş bendede oldu wifi kafasına göre takılıyor. geri çin romuna dönüp türkçe kullanmak istiyorum. yardımlarınızı rica ederim.

kadirgul42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
4
Merhaba Mi 14 Houji çin cihazım var telefonu alırken satıcı kilidi açık bir şekilde türkçe eklenmiş çin romu yüklenmiş şekilde gönderdi. İlk açtığımda kurulum ekranında türkçe seçenek vardı görünce şaşırmıştım. Bu nasıl oluyor rootlayıpmı ekliyorlar yoksa bu şekilde bir hazır rom varmı? Zira mi.eu rom yükledim, mi 14 çin cihazlarına çin romu dışında herhangi bir rom yükleyince wifi çekim sorunları oluyormuş bendede oldu wifi kafasına göre takılıyor. geri çin romuna dönüp türkçe kullanmak istiyorum. yardımlarınızı rica ederim.
Hocam Birisi Bana Cevap Olarak Az Önce Paylaştı Size de Atayim. Magisk Üzerinden modül Olarak Kuracaksınız Ayarlara Türkçe Seçeneği Geliyor.
Konu içindeki mesaj 'HyperOS 2.0 Aı hizmetleri gelmedi'

neomate53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
5
Hocam kernelsu ile yapmanı öneririm ben o şekilde kullanıyorum şuan. Magisk bende banka uygulamalarının bazılarını gizleyemedi.

Üst Alt