Yardım Mi 13T Şarj Aleti

akcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
GM 5 plus
Konular
3
Mi 13T 120 wat şarj aletini destekliyor mu? Desteklemiyorsa 67 wat orjinal şarj aletini nereden alabilirim?

BurhanD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
5
Mi 13T 120 wat şarj aletini destekliyor mu? Desteklemiyorsa 67 wat orjinal şarj aletini nereden alabilirim?
120W olan cihaz ve kablosu orijinal Xiaomi ise 13T Max 67W ile şarj olur. Fakat başka bir marka cihaz ise 14w civarlarında gezme ihtimali bile var.

MIUI Türkiye'nin kendi mağazasında satışta vardı en son. Ben MiShop'larda bile bulamadığım orijinal 6A kabloyu bu mağazadan buldum.

akcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
GM 5 plus
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
120W olan cihaz ve kablosu orijinal Xiaomi ise 13T Max 67W ile şarj olur. Fakat başka bir marka cihaz ise 14w civarlarında gezme ihtimali bile var.

MIUI Türkiye'nin kendi mağazasında satışta vardı en son. Ben MiShop'larda bile bulamadığım orijinal 6A kabloyu bu mağazadan buldum.
Maalesef mağazada sadece kablo gözüküyor satışta. T ile başlayan bir online alışveriş sitesinde orjinal olduğunu belirtiyorlar ama ithalatçı garantili diyorlar da doğruluğundan emin değilim,arayıştayım.

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
56
Hocam piyasada birçok sahte cihaz var dikkat edin üzerinde her 67w yazan şarj 67 değildir cihaza takdiginizda 67w ibaresini görün cihazda öyle alın hızlı şarj mi turbo şarj yazarsa almayın 67w yazmalı dolandırıcı çok piyasada

BurhanD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burhan
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
5
Sahte ürün çok can sıkabilir dikkatli olmak lazım. Sağ olsun Xiaomi bu ürünleri getirmiyor, ne zaman gelir belli değil diyor ve hatta gelmeme ihtimali de olabilir diyor.

Üst Alt