Yardım Mi 13T Pro A14'den A15'e geçiş

Turgay32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Mi mix 2
Konular
2
13 t pro direnç kayıtlı. global 1.0.6.0.UMLMİXM rom var güncellemeleri almadığı için paket olarak yükledim. A15 global romları denedim ama bir türlü olmadı. A15 roma nasıl geçiş yaparım ? yardım edebilecek var mı ?

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
26
dirençi cihazlar imel atılmıştır yazılım değişirse imel uçar bu yüzden işlem aldığınız yer yapsın işlemi

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
33
dirençi cihazlar imel atılmıştır yazılım değişirse imel uçar bu yüzden işlem aldığınız yer yapsın işlemi
Her telefon için doğru değil, ben 13 pro'da 3-4 defa rom değiştirdim,aosp,miui,hyper vs hiç birinde imeilerim gitmedi, fastboottan da attim

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
26
Her telefon için doğru değil, ben 13 pro'da 3-4 defa rom değiştirdim,aosp,miui,hyper vs hiç birinde imeilerim gitmedi, fastboottan da attim
her telefon için değil evet ama eski cihazlarda imel uçmuyor kolay kolay ama yeni modelerde uçma ihtimali var o yüzden dikkat etmek gerek

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Bu cihazda direnç sonrası böyle bir şey mümkün değil, herhangi bir sorun çıkmayacaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13 t pro direnç kayıtlı. global 1.0.6.0.UMLMİXM rom var güncellemeleri almadığı için paket olarak yükledim. A15 global romları denedim ama bir türlü olmadı. A15 roma nasıl geçiş yaparım ? yardım edebilecek var mı ?
Şuanlık A15 romlar beta veya mi pilot sürümlerde geçebilmek için ya beta başvurusu yapıp kabul edilip geçmeniz lazım yada modlu olarak yapılmış romları indirip kurmanız lazım

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
42
Mediatek işlemcilerde dirençle IMEI atildiysa IMEI hiçbir şekilde gitmiyor

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
42
snaple ayni o zaman ii
Snapdragonlarda tam tersi aslında 😀 yeni nesillerde yani sıfırlama bl.kilidi açma gibi işlemlerde IMEI gidiyor malesef snapdragonda sadece mi flash üzerinden yapılan işlemlerde gitmiyor veya doğru CMd kodları.uzerinden

weepanimuwatcher

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
33
Snapdragonlarda tam tersi aslında 😀 yeni nesillerde yani sıfırlama bl.kilidi açma gibi işlemlerde IMEI gidiyor malesef snapdragonda sadece mi flash üzerinden yapılan işlemlerde gitmiyor veya doğru CMd kodları.uzerinden
haa evet olabilir o zaman ben fastboottan rom atinca da gidiyor zannediyordum

Üst Alt