Rom Mi 13 ultra rom hakkında

bavo04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
n 900 note3
Konular
2
Arkadaşlar merhaba.Mi 13 ultra cihazımı severek aldım.Fakat severek kullanmamaktayım.Bunun sebebi de aslında cihazın kendisinden çok işletim sistemiyle yani romuyla alakalı.Daha önce stabil global rom kullanıyordum gerek Google arama ve gerek mesajlaşma uygulaması bana çok garip geliyordu alışamadım.Şu an eu dev romu kullanmaktayım.Bu romda da eksiklikler var en başta stabil değil,akıcı olmaktan uzak.ve güven vermiyor.Telefon donanım olarak üst seviye fakat yazılım donanımı maalesef karşılamıyor.Bir önceki telefonum olan Mi 6 yı yazılım bakımından arar oldum.Tamam bir ıphone kadar stabil olmasın ama en azından bir Samsung kadar da olsun istiyorum.Sizin kullanıp memnun olduğunuz ve tavsiye ettiğiniz bir rom var mı. Bu telefonun gerek kamera olsun gerek hız olsun ve gerek diğer özelikler olsun uygun işletim sistemiyle çok güzel şeyler yapacağına inanıyorum.Birbirimize yardımcı olarak telefonumuzu daha güzel bir şekilde kullanabiliriz diye düşünüyorum.Teşekkürler

Trkrkn61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TARIK
Cihazım
13 ULTRA
Konular
15
Stabillik açısından çin developer veya stabil sürimlerini modüllerle kullanabilirsin. Ben de eu rom kullanıyorum, pil hızlı tükenmesi dışında bir problem yaşamadım. Aosp rom kullanırım diyorsan da paranoid rom aşırı akıcı ve sorunsuz. Tavsiye ederim.

bavo04

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
n 900 note3
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stabillik açısından çin developer veya stabil sürimlerini modüllerle kullanabilirsin. Ben de eu rom kullanıyorum, pil hızlı tükenmesi dışında bir problem yaşamadım. Aosp rom kullanırım diyorsan da paranoid rom aşırı akıcı ve sorunsuz. Tavsiye ederim.
Aosp romlarda arayüz çok sıradan.Android 14 ü düşündüğümüzde arayüzün de biraz daha iyi olmasını beklerim doğrusu

Trkrkn61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TARIK
Cihazım
13 ULTRA
Konular
15
Aosp romlarda arayüz çok sıradan.Android 14 ü düşündüğümüzde arayüzün de biraz daha iyi olmasını beklerim doğrusu
Özelleştirme için iconify, pixelxpert gibi uygulamaları kurcalayabilirsin.

Üst Alt