Yardım Mi 13 Ultra Kamera 0.5 Problemi

selverin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
N7100
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyper Os 2.0.2.0
Telefon Modeli
Mi 13 Ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Telefon: Mi 13 Ultra YD china model. Kayıt yok.
Yazılım: Hyper Os Son sürüm.
Boot loader kilidi: Açık.

Merhaba arkadaşlar, Mi 13 ultra aldım. Kamerasındaki hatayı bilerek aldım. Bundan dolayı uygun fiyata aldım. Şimdi sorun şöyle Arka kamerayı 0.5 yapınca kamerayla bağlantı kurulamadı deyip 3 saniyeden geri sayıp kapanıyor. Portre modunda 30mm 50mm yapınca aynı hatayı veriyor.

Bir telefoncuya gösterdim. Yazılım problemi de olabilir kamerada sorunlu olabilir dedi. Fastboot ile son güncel hyper os kurdum. Her şeyi sıfırladım. Başka kamera uygulamaları da kullandım. 0.5 de problem var. Başka bir telefoncuya gösterdim. Ultra serilerinde kamerada problem olmadığını işlemci ara bağlantılarda sıkıntı çıktığını söyledi. Yani anakarta müdahale edip işlemci ara bağlantılarına işlem yapacağım dedi.

Bu işten anlayan varsa yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler.

Muffin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir Kadir
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
1
Konuyu da bağımsız bir şey sormak istiyorum. Böyle kilidini nasıl aktif ettin yardımcı olur musun benimki de çin modeli

Oyla:

selverin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
N7100
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben aldığım zaman kilidi açıktı. Eski sahibi telefoncu yaptı dedi. China modelden global rom geçiş yapmış sıfır aldığı zaman telefoncu halledip öyle açık bırakmış.

Oyla:

Muffin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahir Kadir
Cihazım
Mi 13 ultra
Konular
1
Teşekkür ederim. Referansa olmayan telefoncuya bence bu işlemi yaptırtma benim anladığım kadarıyla sorun kamera lensinde

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Telefon: Mi 13 Ultra YD china model. Kayıt yok.
Yazılım: Hyper Os Son sürüm.
Boot loader kilidi: Açık.

Merhaba arkadaşlar, Mi 13 ultra aldım. Kamerasındaki hatayı bilerek aldım. Bundan dolayı uygun fiyata aldım. Şimdi sorun şöyle Arka kamerayı 0.5 yapınca kamerayla bağlantı kurulamadı deyip 3 saniyeden geri sayıp kapanıyor. Portre modunda 30mm 50mm yapınca aynı hatayı veriyor.

Bir telefoncuya gösterdim. Yazılım problemi de olabilir kamerada sorunlu olabilir dedi. Fastboot ile son güncel hyper os kurdum. Her şeyi sıfırladım. Başka kamera uygulamaları da kullandım. 0.5 de problem var. Başka bir telefoncuya gösterdim. Ultra serilerinde kamerada problem olmadığını işlemci ara bağlantılarda sıkıntı çıktığını söyledi. Yani anakarta müdahale edip işlemci ara bağlantılarına işlem yapacağım dedi.

Bu işten anlayan varsa yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler.
Cihazı satan kişi o şekilde satmışsa, maliyetli bir işlem çıkmıştır ve bu yüzden elden çıkarmıştır diye düşünüyorum. ''Hiç uğraşmayın, elinizden çıkartın'' demiş olabilirler. Çünkü bu cihaz öyle kolay kolay satmayı düşüneceğiniz bir cihaz değil. Teknisyen H.kadioglu ile iletişime geçerseniz, daha net cevaplar verebilir.

Oyla:

selverin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
N7100
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı satan kişi o şekilde satmışsa, maliyetli bir işlem çıkmıştır ve bu yüzden elden çıkarmıştır diye düşünüyorum. ''Hiç uğraşmayın, elinizden çıkartın'' demiş olabilirler. Çünkü bu cihaz öyle kolay kolay satmayı düşüneceğiniz bir cihaz değil. Teknisyen H.kadioglu ile iletişime geçerseniz, daha net cevaplar verebilir.
Tavsiye için teşekkürler.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kamera da arıza var kamera değişimi denenebilir. Ama sorun ana kart kaynaklı ise tamir olma ihtimali çok düşük.

Oyla:
Üst Alt