Yardım Mi 13 Ultra çok ısınıyor

tryigit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
6
Özellikle 2K EKRAN KULLANIYORSANIZ 36-37° batarya sıcaklığı yazın çok normal.

Tayvan veya Çin romu kullanmanızı kişisel olarak öneririm ancak batarya sıcaklığında önemli bir değişiklik yaratmayacağından emin olabilirsiniz

Yorumlara aldanıp custom rom çöplerini kurmayın. Xiaomi romlarının hepsi cloud tabanlı.

m3tu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi mi 13 ul
Konular
0
Sanırım kasadan dolayı oluşan sıcaklığı hemen hissediyorum ekran falan da ılık oluyor mi 13 ultra kullanan arkadaşlarda yazarsa o zaman daha iyi anlayacağız yorumunuz için teşekkürler
Aynı sorun bende de var

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
52
13 ultra kullanıyorum bende . Bir sene önce direnç yaptırdım, o zamanlar ısınmadan dolayı çokta şikayetim olmuyordu. Ama şimdilerde fazla ısınıyor gibime geldi. Telefon bir kaç defa elimden düştü. Acaba düşmeden dolayı anakartta bir sorun olmuş ta ondan olabilir mi bu ısınma diye düşünmeye başladım. Ama böyle bir sorun varsa aşırı ısınması gereklidir diye biliyorum yani alev alev ısınması gibi . Çünkü bir kaç sene önce LG bir telefonum vardı düştü ve artık aşırı ısınıyordi anakart zarar görmüştü. Umarım bizim ki hava sıcaklığı veya güncelleme ile alakalıdir :)

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
9
bu ısınma meselesinde bence forumlardaki en büyük sorun belirli bir standart olmaması. herkes kişisel deneyimlerine göre ısındığını söylüyor. ya önceki telefonuyla kıyaslıyor ya da gerçekten rahatsız edecek kadar ısınıyor ki dikkat çekiyor. ama şu bir gerçek ki 13 ultra yük altındayken ısınıyor arkadaş.

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
52
bu ısınma meselesinde bence forumlardaki en büyük sorun belirli bir standart olmaması. herkes kişisel deneyimlerine göre ısındığını söylüyor. ya önceki telefonuyla kıyaslıyor ya da gerçekten rahatsız edecek kadar ısınıyor ki dikkat çekiyor. ama şu bir gerçek ki 13 ultra yük altındayken ısınıyor arkadaş.
Pil döngüsü 619 görünüyor. Pili eskimiş görünüyor sanırım. Pil eskimesi sıcaklığa da etki eder mi ? Önceleri pilden memnundum şu an da fazla şarja takıyorum cihazı

Seckinsahin34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
Redmi note 9s
Meslek
Yönetmen
Konular
9
Pil döngüsü 619 görünüyor. Pili eskimiş görünüyor sanırım. Pil eskimesi sıcaklığa da etki eder mi ? Önceleri pilden memnundum şu an da fazla şarja takıyorum cihazı
nereden bakıyorsunuz bu pil detaylarına?

Üst Alt