Yardım Mi 13 Ultra Bootloader kilidi açma

soundhs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguzhan
Cihazım
poco x3 pro
Konular
2
Merhabalar Yarın Nasipse Mi 13 Ultra Alicam
16/512 olanı

Direnç Kayıtlı
Çift Sim Aktif
Çin Telefon ama global Rom yüklü dedi satıcı
Güncelleme alıyor ama sıfırlama da IMEI gider dedi

Almadan bir kaç sorum olacaktı cevaplarsanız Çok memnun kalırım

1-Cihazin Bootloader kilidini nasıl alabiliriz Çin Cihazlarda Sıkıntı Oluyormuş Sanırım

2-telefonu alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor nazicane tavsiyeniz nedir.

Nazım48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazım
Cihazım
Mi 13 Ultra
Konular
0
1- Cihazda büyük ihtimal fake rom yüklüdür. Çin cihazlar sıkıntı oluyormuş gibi bir durum yok. Forumda bootloader kilidi nasıl açılacağını anlatan bir çok konu var. Tavsiyem BL kilidi açıldıktan sonra istediğiniz romu yükleyin. 8 aya yakın cihaza işlem yaptırmadan kullanın. Sonra gereken işlemi yaptırırsınız. (Cihazı alır almaz kayıt yaptırmanın mantığı olmadığını düşünüyorum)

2- Telefonu aldıktan sonra telefonda arama kısmına *#*#6484#*#* tuşlayın. Açılan ekranda sırayla hepsine girerek cihazın tüm donanımlarının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bu cihazın kilidi artık ücretli ya da ücretsiz şekilde açılmaz. Zaten açmamanızda artık sizin yararınıza whatsapp falan sorun yaratıyor..

Oyla:

soundhs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguzhan
Cihazım
poco x3 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim peki bootloader kilidi kapalı iken İstediğimiz Bir Romu Yükleme Şansız var mı

Veya Fake rom yüklü İse EA veya global Rom a nasıl Geçebiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1- Cihazda büyük ihtimal fake rom yüklüdür. Çin cihazlar sıkıntı oluyormuş gibi bir durum yok. Forumda bootloader kilidi nasıl açılacağını anlatan bir çok konu var. Tavsiyem BL kilidi açıldıktan sonra istediğiniz romu yükleyin. 8 aya yakın cihaza işlem yaptırmadan kullanın. Sonra gereken işlemi yaptırırsınız. (Cihazı alır almaz kayıt yaptırmanın mantığı olmadığını düşünüyorum)

2- Telefonu aldıktan sonra telefonda arama kısmına *#*#6484#*#* tuşlayın. Açılan ekranda sırayla hepsine girerek cihazın tüm donanımlarının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.
Malesef cihaz direnç atılmış kayıtlı bir şekilde gelicek

Oyla:

Haydranoid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
Note 11r
Konular
1
Xioami yetki verirse imei ve rom yüklemesi yapılabiliyor mi flash tool proda ben kullanıyordum hyperos a geçince kayboldu. Bence satıcı me diyorsa o kanıda kalmak lazım denemek maliyetli olabilir. Genelde kendimizin düzelttiği şeyleri deneriz.

Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
bu cihazın kilidi artık ücretli ya da ücretsiz şekilde açılmaz. Zaten açmamanızda artık sizin yararınıza whatsapp falan sorun yaratıyor..
Hasan hocam ne olacak bu işin sonu? Yeni çıkan cihazlarda benzer sorunları yaşayacak mıyız? Yavaş yavaş başka markalara yönelelim mi :)

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hasan hocam ne olacak bu işin sonu? Yeni çıkan cihazlarda benzer sorunları yaşayacak mıyız? Yavaş yavaş başka markalara yönelelim mi :)
başka markalarda sorun yokmu sanıyorsunuz. 3. sınıf tecno infinix bile artık bu işleri zorlaştırıyor.. Samsung desen öyle.

Oyla:

ozmen_celik

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Software Developer
Konular
7
16/516 almak yerine 14 ultra almak daha mantıklı olmazmı üstüne 2-3 bin daha koyup ? Zaten oda en fazla 30.000 falandır senin alacağında 25-26.000 vardır. Ama tabi yine sen bilirsin.

Oyla:

soundhs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oguzhan
Cihazım
poco x3 pro
Konular
2
16/516 almak yerine 14 ultra almak daha mantıklı olmazmı üstüne 2-3 bin daha koyup ? Zaten oda en fazla 30.000 falandır senin alacağında 25-26.000 vardır. Ama tabi yine sen bilirsin.
Benim alacağım 25₺ hocam 14 ultra 35

2-3 bin olsa keşke öyle yapsam

Oyla:
Üst Alt