Yardım Mi 13 Pro Şebeke Gidiyor

Saheser2345

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sahsaheser
Cihazım
F2 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Os 1.0.16.0.UBMCNXM
Telefon Modeli
Mİ 13 PRO
Bootloader Kilidi
Açık
mi 13 pro telefonumda cihazı kapatıp açtığımda şebeke gidiyor, bir sonraki hata devrediyor. Örnek olarak 1. sime hat takılı cihazı kapatıp açtım, açtıktan sonra şebeke gidiyor, hattı 2. sim kara takınca şebeke geliyor. tekrardan kapatıp açınca bu sefer 1. sime devrediyor. bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

berker22berker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
berker
Cihazım
xiaomi 13 ULTRA
Meslek
MUHASEBE
Konular
10
cihaza imei atılmış ise sizin imeiler klona düşmüş olabilir. e devletten ımeı sorgulama yapın bence

Oyla:

Saheser2345

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sahsaheser
Cihazım
F2 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam İmei atmadan öncede yapıyodu, yinede kontrol ettim klona düşmedi. yazılımsalı donanımsalmı bilemedim.

Oyla:

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Konular
34
Hocam İmei atmadan öncede yapıyodu, yinede kontrol ettim klona düşmedi. yazılımsalı donanımsalmı bilemedim.
ayni sorun bende de vardi direncten once ama direnc attirinca duzeldi nedense

bir bakar misin ayarlardan p0 mi p1 mi diye (p1 kirmizi direnc oluyor)

''
  1. Telefon Hakkında Bölümüne Gidin: İlk adım olarak, telefonunuzun ayarlar menüsüne gidin.
  2. Tüm Özellikler Seçeneğini Bulun: Ayarlar menüsünde “Telefon Hakkında” veya “Cihaz Hakkında” gibi bir seçenek arayın ve bu seçeneğe tıklayın.
  3. Çekirdek Sürümüne Birden Fazla Kez Basın: “Telefon Hakkında” bölümünde, “Çekirdek Sürümü” veya “Build Number” gibi bir seçenek bulunur. Bu seçeneğe birden fazla kez hızlıca basın.
  4. Menü Açılacaktır: Birkaç kez hızlıca basmanızın ardından, telefonunuzun direnç testi menüsü açılacaktır. Bu menüde telefonunuzun donanım ve yazılım bilgilerini kontrol edebilirsiniz.
  5. Direnç Testi Bilgisini Kontrol Edin: Açılan menüde, çekirdek sürümü veya build number bilgilerinin yanında “Hardware Version” veya “Donanım Sürümü” gibi bir seçenek bulunur. Bu seçeneğe tıklayarak, telefonunuzun içindeki direnç testi bilgisini kontrol edebilirsiniz.
  6. Direnç Test Sonucunu Değerlendirin: Hardware version karşısında yer alan değeri kontrol edin. Eğer değer yeşil renkteyse, telefonunuzun içinde direnç testi yapılmamış demektir. Eğer değer kırmızı veya farklı bir renkteyse, telefonunuzun içinde direnç testi yapılmış olabilir.''

Oyla:
Üst Alt