Çözüldü Mi 13 HyperOS ye güncellesem?

dexlive

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dexs
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Hyperos 2.0 güncellemesini mi 13 telefonum aldı lakin telefonum çin modeli bl kapalı ve içinde global rom var güncellesem bi sıkıntı olur mu? Telefonum brick olmuştu açtırdım direnç vs. Atıldı telefoncu hyperos 2ye güncelleme bence tekrar brick olabilir dedi sizce?

Çözüm
Twrp ile yükledim yükleme esnasında bı kaç şey kırmızı göründü sonra telefon güncellenmiş olarak açıldı kapat aç yapınca mi döngü oldu sonra format data yapdim normal yüklendi

centaki

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
9
Bilgi amaçlıdır Mi 13 bootloader kilidi açılmış cihazım var güncelleme sonrası hyperos 2 geliştirici ayarlarında OEM kilidi altında mı kilit görünmüyor . Geçiş sonrası normal yollarla kilid acilmayabilir

Oyla:

dexlive

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dexs
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgi amaçlıdır Mi 13 bootloader kilidi açılmış cihazım var güncelleme sonrası hyperos 2 geliştirici ayarlarında OEM kilidi altında mı kilit görünmüyor . Geçiş sonrası normal yollarla kilid acilmayabilir
Hocam siz mi 13 telefonunuzu hyperos 2 ye güncellediniz mi ve cihaz globalmi

Oyla:

centaki

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
9
Hyperos 2.0.100.0 çin eu kullanmaktayım bn fake rom üstüne kurdum ilk hata verdi data silerek tekrar hyperos 1 i yükledim üstüne sikintisiz hyperos 2 sürümüne gecdim gayet stabil akışkan herhangi bir sorun gormedim eksik şeyler yeni guncellemelerle düzenleniyor misal 2.0.3.0 de al moturunda çeviri yokdu 2.0.100.0 online çeviri geldi

Oyla:

dexlive

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dexs
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Hyperos 2.0.100.0 çin eu kullanmaktayım bn fake rom üstüne kurdum ilk hata verdi data silerek tekrar hyperos 1 i yükledim üstüne sikintisiz hyperos 2 sürümüne gecdim gayet stabil akışkan herhangi bir sorun gormedim eksik şeyler yeni guncellemelerle düzenleniyor misal 2.0.3.0 de al moturunda çeviri yokdu 2.0.100.0 online çeviri geldi
Hata vermesi brick mi oldu yoksa romu mu yüklemedi

Oyla:

centaki

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
fazlı
Cihazım
9 se
Konular
9
Twrp ile yükledim yükleme esnasında bı kaç şey kırmızı göründü sonra telefon güncellenmiş olarak açıldı kapat aç yapınca mi döngü oldu sonra format data yapdim normal yüklendi

Oyla: Çözüm

dexlive

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
dexs
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Ben normal xiaominin kendisinden geldi oradan yüklüyorum bi sıkıntı olur mu bl kapalı

Oyla:

bozdagli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
redmi note 6pro
Konular
0
Normal yoldan benim cihaza da gelmis daha güncellemedim. Global sürüm, direnç kayıtlı, bl kilidi açık. Daha önce 1.0 güncellemesi sorunsuzdu. Güncellesem sorun yaşar mıyım bilemedim.

Oyla:
Üst Alt