hocam bende almadım, Soruna cevap bulabildin mi?Telefonum mı 13 hyperos güncellemesi henüz gelmedi acaba rom olarak yüklemem mı gerekiyor ? Yoksa güncellemeyi mı beklemeliyim ?
Boot kilidiniz açıksa kendiniz de yükleyebilirsiniz, gelmesini beklemenize gerek yok. Kilit kapalıysa beklemeniz gerekiyor.Telefonum mı 13 hyperos güncellemesi henüz gelmedi acaba rom olarak yüklemem mı gerekiyor ? Yoksa güncellemeyi mı beklemeliyim ?
Henüz bir cevap alamadımhocam bende almadım, Soruna cevap bulabildin mi?
Kilit açık olduğunda oto gğncelleme almayacak diye biliyorum. Benim kilit kapalı olmasına rağmen gelmiyor.Kilit açık acaba rom olarak iletebilir misiniz veya beklesem gelir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Henüz bir cevap alamadım
Cihaz modeliniz nedir? Mi8 Se olarak görünüyor, Hyper güncellemesi alacak mı ki cihazınız?Kilit açık acaba rom olarak iletebilir misiniz veya beklesem gelir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Henüz bir cevap alamadım
Cihaz modelinizi güncellememişsiniz. Aşağıdaki linkten güncellemelerini kontrol edebilirsiniz, fastboot modundan yükleme işlemi yapılacak, boot kilidiniz açık olmalı.m
mi 13 cihazım
bu işlemi yaparsak dirençli cihazda imei gider mi hocamCihaz modelinizi güncellememişsiniz. Aşağıdaki linkten güncellemelerini kontrol edebilirsiniz, fastboot modundan yükleme işlemi yapılacak, boot kilidiniz açık olmalı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir