Ü
Üye silindi 265308
Guest
Tamam eu rom zaten hybrid fastboot ile kurHocam o geçici çözüm eu rom yüklemek istesem yükleyemiyorum güncelleme gelse yapamıyorum twrp olmadığı için
Tamam eu rom zaten hybrid fastboot ile kurHocam o geçici çözüm eu rom yüklemek istesem yükleyemiyorum güncelleme gelse yapamıyorum twrp olmadığı için
sorunu çözebildiniz mi hocam?Aynı sorun bende de var. Twrp yüklediğim de Twrp açılmıyor. Fastboot ekranına atıyor. Nasıl çözebilirim ?
Maalesef cok araştırdım çok bootloop a düştü ama bir türlü çözemedim. Boot dosyasıyla alakalı birşey belki de twrp ye girmediği için de root yapamıyorum kaldım öylesorunu çözebildiniz mi hocam?
bende aynı durumdayımMaalesef cok araştırdım çok bootloop a düştü ama bir türlü çözemedim. Boot dosyasıyla alakalı birşey belki de twrp ye girmediği için de root yapamıyorum kaldım öyle
Fastboot cmd den hangi kodu yazmam gerekiyor fastboot flash boot init_boot.img mi ?aynı sorunu yaşıyorum Hyper VN romu yükledim fastboot ile fakat twrp yüklediği için açılsa bile cihaz twrp açılınca bootloop a düşüyor geçici çözüm olarak global romdaki recovery flaşladım. EU rom kurulumu sonrası global recovery flaş edersen cihaz açılır root için init_boot dosyasını magisk ile yamalayıp flaşlaman gerek
fastboot flash recoveryFastboot cmd den hangi kodu yazmam gerekiyor fastboot flash boot init_boot.img mi ?
root için init_boot dosyasını telefona at magisk kur magisk ile yamala ve yamalanmış dosyayı fastboot flash init_boot komutu ile yükleFastboot cmd den hangi kodu yazmam gerekiyor fastboot flash boot init_boot.img mi ?
teşekkür ederim sayende root atabildim ben hep boot dosyası ile deniyordum olmuyordufastboot flash recovery
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
root için init_boot dosyasını telefona at magisk kur magisk ile yamala ve yamalanmış dosyayı fastboot flash init_boot komutu ile yükle