Yardım Mi 13 Aldığımdan beri güncelleme almıyor acil yardım!

apate13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Safa
Cihazım
Mi 13
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIXM
Telefon Modeli
Mi 13
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar, yaklaşık 5 6 ay önce yurtdışı Mi 13 aldım. Satıcı cihazın global olduğunu ve direnç kayıtlı olduğunu söyledi. Çekim gücünde vs. bir problem yok ama cihazı aldığımdan beri 1 tane bile güncelleme gelmedi hala hyperOS 1.0.1.0. Sıfırlama da yapamıyorum IMEI'nin gideceğini söylemişti satıcı. Bu telefonun güncelleme almasını nasıl sağlayabilirim? Versiyon kısmının fotosunu da ekledim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-20-22-06-09-965_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-12-20-22-06-09-965_com.android.updater.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 18

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Sim1 kayıtlı ise fake romda imei işlemi yapıp göndermişlerdir. Kontrol edin. Çift sim kayıtlı ise global rom yüklerler/yüklemeleri gerekir diye umut ediyorum.

Oyla:

apate13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Safa
Cihazım
Mi 13
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi de kayıtlı hocam ama galiba fake rom. Arkasında CE damgası yok ve güncelleme yerine girdiğimde yetki yok diyor. Bootloader açmaya çalışınca konum telefonun satın alındığı yerle farklı diyor.

Oyla:

Kegrine

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
3
Sanırsam fake rom olunca direkt açık diyordu ayarlarda bootloader kilidine şimdi yanlış bilgi vermiş olmayım H.kadioglu hocam daha iyi bilir. Bende de aynı durumdaydı ben manüel olarak mifirmden recovery update dosyası indirerek ayarlardan hyperOS logosuna bir kaç kez basıp üstte çıkan menüden güncelleme dosyasını seçerek 1.0.5.0 sürümüne güncellemiştim. Telefonun satın alındığı kısma gelirsek telefon donanım olarak çin bölgesine aitse bootloader açarken Xiaomi nin yeni uygulamalarına göre Çin lokasyonlu bir Mi hesabı istiyor. Bunun içinde bir Çin lokasyonlu telefon numarası lazım galiba.

Oyla:
Üst Alt