Yardım Mi 12T Pro kablosuz ekran ve yansıt çalışmıyor

Murat_Kazanli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Demir Çelik Kaynak
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOs 2.0
Telefon Modeli
Xiaomi 12t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Axen 50fil242 televizyonumuz ve telefonumuz aynı wi-fi ağına bağlı olduğu hâlde kablosuz ekran veya yansıt özelliği çalışmıyor. İkisi de biraz bağlanıyor gibi oluyor sonra tekrar bağlanılamadı diyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz..

Murat_Kazanli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Demir Çelik Kaynak
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koskoca sitede niye hiç kimse bilmiyor 😡😒

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Koskoca sitedeki 12T Pro kullanılarından hiç biri axen 50fil242 televizyon kullanmıyor olabilir. Kullanan olsa da kablosuz yansıtma denemiş olma ihtimali oldukça yüksek. Yani pek sitem edilecek, sinirlenilecek bir durum değil sizin konunuz. Mesajınızı ilk okuduğumda o kızgın surat emojisi garip gelmişti ama diğer konularınıza ve mesajlarınıza bakınca anladım, alışkanlık yapmışsınız cevap alamayınca "koskoca sitede kimse bilmiyor mu" diyerek kızgın suratla trip atıyorsunuz :D Hem bilsek bile yazmak, size cevap vermek zorunda mıyız?

Bu üslubu kullanınca "aman Murat kardeşimiz üzülmesin, kızılmasın" diyerek işi gücü bırakıp sırf sizin için araştırma yapacağımızı mı sanıyorsunuz? Eğer öyle bir beklentiye girdiyseniz çok haklısınız bayram günü işim gücüm yok Murat kardeş üzülmesin diye araştırma yapayım dedim :D

Ama açıkçası çok uğraştırmadı hemen televizyon modelinizin kablosuz yansıtmasının çalışmadığına, hatalı üretildiğine dair yorumlara, konulara ve şikayetlere denk geldim. Yani televizyonunuzda kronik sorun bu, kablosuz yansıtma çalışmıyor.

Oyla:

Murat_Kazanli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Demir Çelik Kaynak
Konular
8
Madem öyle o zaman diğer evdeki aynı televizyonda neden çalışıyor? Hem sen önce konunun açılma tarihine bak. Ondan sonra bayram diyebilirsin. Yinede teşekkürler bilgi için..

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Aman yarabbim bir an eski sevgilim yeniden yazmış zannettim. Bu kadar trip atabilen sadece o vardı :D Her cümle, her kelime ayrı bir trip kokuyor :D

Neyse nodtaljiyi bırakıp konuya dönelim. Aynı marka ve model iki tane televizyonunuz var. Her ikisi de aynı ağa bağlı ama siz aynı telefonla birine bağlanabilirken diğer televizyona bağlanamıyorsunuz? Tek sebep bağlanamadığınız televizyonda bir sıkıntı olmasıdır. Trip atmak yerine az biraz araştırma yapıp televizyon seçseydiniz daha önce de yazdığım gibi bu televizyon serisinde kronik arıza olduğunu ve kablosuz yansıtmanın çalışmadığını görebilirdiniz. Kronik arıza ise eğer seri üretim bir cihazın %20'sinden fazlasında (AB standartlarına göre) aynı sorunun baş göstermesidir. Sizin televizyonunuz da bu %20'lik oranın içerisinde. Servise gönderin, eğer servisi kaliteli ise misli ile değişim veya iade kararı verecektir. Eğer servis iyi değilse de iyi bir tamirciye götürün. Eğer yazılımsal bir problem ise hemen, donanımsal bir sorun ise tespit sonrası çözecektir. Özetle MIUI forumunun yapacağı bir işlem değil televizyonunuzun destek platformlarına bakmanız gerekli, belki full yazılım bulup düzeltebilirsiniz...

Okuduğunuzu da anlama yeteneği de sınırlı galiba? Benim mesaj tarihim 9 Haziran 2025 yani kurban bayramının 4. günü ve mesajınızı okuduğum ve cevap yazdığım tarih de bayrama denk geliyor. facepalm~~

Oyla:

Murat_Kazanli

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Demir Çelik Kaynak
Konular
8
Aman yarabbim bir an eski sevgilim yeniden yazmış zannettim. Bu kadar trip atabilen sadece o vardı :D Her cümle, her kelime ayrı bir trip kokuyor :D

Neyse nodtaljiyi bırakıp konuya dönelim. Aynı marka ve model iki tane televizyonunuz var. Her ikisi de aynı ağa bağlı ama siz aynı telefonla birine bağlanabilirken diğer televizyona bağlanamıyorsunuz? Tek sebep bağlanamadığınız televizyonda bir sıkıntı olmasıdır. Trip atmak yerine az biraz araştırma yapıp televizyon seçseydiniz daha önce de yazdığım gibi bu televizyon serisinde kronik arıza olduğunu ve kablosuz yansıtmanın çalışmadığını görebilirdiniz. Kronik arıza ise eğer seri üretim bir cihazın %20'sinden fazlasında (AB standartlarına göre) aynı sorunun baş göstermesidir. Sizin televizyonunuz da bu %20'lik oranın içerisinde. Servise gönderin, eğer servisi kaliteli ise misli ile değişim veya iade kararı verecektir. Eğer servis iyi değilse de iyi bir tamirciye götürün. Eğer yazılımsal bir problem ise hemen, donanımsal bir sorun ise tespit sonrası çözecektir. Özetle MIUI forumunun yapacağı bir işlem değil televizyonunuzun destek platformlarına bakmanız gerekli, belki full yazılım bulup düzeltebilirsiniz...

Okuduğunuzu da anlama yeteneği de sınırlı galiba? Benim mesaj tarihim 9 Haziran 2025 yani kurban bayramının 4. günü ve mesajınızı okuduğum ve cevap yazdığım tarih de bayrama denk geliyor. facepalm~~
Şikayet edildin. Şimdi böyle laubali cevaplarına devam et 👍👍

Oyla:
Üst Alt