Aman yarabbim bir an eski sevgilim yeniden yazmış zannettim. Bu kadar trip atabilen sadece o vardı

Her cümle, her kelime ayrı bir trip kokuyor
Neyse nodtaljiyi bırakıp konuya dönelim. Aynı marka ve model iki tane televizyonunuz var. Her ikisi de aynı ağa bağlı ama siz aynı telefonla birine bağlanabilirken diğer televizyona bağlanamıyorsunuz? Tek sebep bağlanamadığınız televizyonda bir sıkıntı olmasıdır. Trip atmak yerine az biraz araştırma yapıp televizyon seçseydiniz daha önce de yazdığım gibi bu televizyon serisinde kronik arıza olduğunu ve kablosuz yansıtmanın çalışmadığını görebilirdiniz. Kronik arıza ise eğer seri üretim bir cihazın %20'sinden fazlasında (AB standartlarına göre) aynı sorunun baş göstermesidir. Sizin televizyonunuz da bu %20'lik oranın içerisinde. Servise gönderin, eğer servisi kaliteli ise misli ile değişim veya iade kararı verecektir. Eğer servis iyi değilse de iyi bir tamirciye götürün. Eğer yazılımsal bir problem ise hemen, donanımsal bir sorun ise tespit sonrası çözecektir. Özetle MIUI forumunun yapacağı bir işlem değil televizyonunuzun destek platformlarına bakmanız gerekli, belki full yazılım bulup düzeltebilirsiniz...
Okuduğunuzu da anlama yeteneği de sınırlı galiba? Benim mesaj tarihim 9 Haziran 2025 yani kurban bayramının 4. günü ve mesajınızı okuduğum ve cevap yazdığım tarih de bayrama denk geliyor.