Yardım Mi 12 t pro Yurtdışı

Pendost

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi not8pro
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V9.6.0.0
Telefon Modeli
Mi 12 t pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamın aleyküm mi 12 t pro Yurtdışı alınır mi alınırsa imei nasıl atılır tavsiye eder misiniz ilk defa yurtdışı telefon alacam aklımada 12 t pro yatdı kullanan varsa nasıl cihaz bide yurtdışı alınır mi bilenler bilgilendirir mi beni rica etsem şimdiden tessekkurler

osalmanMAX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
osalman
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
3
yurtdışı alma bence imei atılmıyor sd işlemcilerde dirençle oluyor diye biliyorum o da kapak açılacak yani cihaz ellenecek aklın varsa yurtiçi legal al sonra kafanı duvara vurma

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
3 senedir yurtdışı farklı modeller kullandım redmi,xiaomi hiçbir sorun yaşamadım ama yazılım ile kayıt olanları seçtim çünkü.En son kapalı kutu 11t pro aldım yd onuda güzel paraya sattım sonra .11T deyim şuan ama samsung bakıyorum artık tr .Yurtdışı kayıt yok onda olsa anında yapıştırıcam

Oyla:

Pendost

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi not8pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 senedir yurtdışı farklı modeller kullandım redmi,xiaomi hiçbir sorun yaşamadım ama yazılım ile kayıt olanları seçtim çünkü.En son kapalı kutu 11t pro aldım yd onuda güzel paraya sattım sonra .11T deyim şuan ama samsung bakıyorum artık tr .Yurtdışı kayıt yok onda olsa anında yapıştırıcam
Yazılım ile imei atıldığını nasıl anlıcaz peki xiaomi modellerinde hepsi için geçerli mi imei atma olasılığı

Oyla:

osalmanMAX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
osalman
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
3
genellikle sd işlemcilere atılmıyor ve amiral gemisi alacaksan sd işlemci oluyor medikek işlemcilere sen bile atarsın

Oyla:

Pendost

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi not8pro
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genellikle sd işlemcilere atılmıyor ve amiral gemisi alacaksan sd işlemci oluyor medikek işlemcilere sen bile atarsın
Ben mi 12 t pro düşünüyorum da daha kayıt yokmuş orjinal ile arasında 13 milyar fark var almışken o cihazı alayim diyorum

Oyla:
Üst Alt