Sohbet Mi 11T yurt dışı (güncelleme almıyor mu)

lckdora

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
s e r
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Meslek
İşsiz
Konular
26
Merhaba arkadaşlar ben bir tanıdıktan (Mi 11 T) istedim ama bana kayıt yapıldığını fakat güncelleme almadığını söyledi? Bu doğru mu? Bana (Mı 11 Lite 5g ne) versiyonu almamı ısrarla söylüyor. Ne yapmalıyım sizce.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Merhaba arkadaşlar ben bir tanıdıktan (Mi 11 T) istedim ama bana kayıt yapıldığını fakat güncelleme almadığını söyledi? Bu doğru mu? Bana (Mı 11 Lite 5g ne) versiyonu almamı ısrarla söylüyor. Ne yapmalıyım sizce.
Hocam modem flashlanan hiç bir cihazı tavsiye etmiyorum bahsi geçen iki cihazda aynı şekilde mi 11t update sonra modem+ repair gerekiyor.
Mi11 lite 4.5 g cihazda ise sadece modem flashlama ile cihaz açılıyor bu şekilde biliyorum hala değişiklik olmadı ise.
Mi 11 t alma deme sebepleri sürekli repair yapmakla uğraşmamak için ayrıca mi 11 tde diot değişimi oluyor yani bord (anakart) ısıtılıp işlem görüyor.
11 lite 4.5 ise modem dosyası ile repair yapılıyor.
Update sonrası mi 11 lite4.5 g cihazda IMEI düşüyor mu onu bilmiyorum ama 11tde düşüyor diye biliyorum

lckdora

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
s e r
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Meslek
İşsiz
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam modem flashlanan hiç bir cihazı tavsiye etmiyorum bahsi geçen iki cihazda aynı şekilde mi 11t update sonra modem+ repair gerekiyor.
Mi11 lite 4.5 g cihazda ise sadece modem flashlama ile cihaz açılıyor bu şekilde biliyorum hala değişiklik olmadı ise.
Mi 11 t alma deme sebepleri sürekli repair yapmakla uğraşmamak için ayrıca mi 11 tde diot değişimi oluyor yani bord (anakart) ısıtılıp işlem görüyor.
11 lite 4.5 ise modem dosyası ile repair yapılıyor.
Update sonrası mi 11 lite4.5 g cihazda IMEI düşüyor mu onu bilmiyorum ama 11tde düşüyor diye biliyorum
Yorumun için teşekkürler. Teknik detay bilmiyorum. Sence hangisini almalıyım. İkiside 8-256 GB versiyon bu arada.. benim amacım kamerası güzel çeksin Instagram hızlı olsun yeter.

Bide benim dediğin mi 11 Lite 5g NE versiyon eski versiyon değil detayını verme şansın var mı

Son düzenleme:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Yorumun için teşekkürler. Teknik detay bilmiyorum. Sence hangisini almalıyım. İkiside 8-256 GB versiyon bu arada.. benim amacım kamerası güzel çeksin Instagram hızlı olsun yeter.

Bide benim dediğin mi 11 Lite 5g NE versiyon eski versiyon değil detayını verme şansın var mı
Türkiye cihazı alacaksanız mi11t yurt dışı alacaksanız mi 11 lite 4.5 g tavsiye ederim.
Ben olsam ikisinide almam 😅😂😂😂

lckdora

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
s e r
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Meslek
İşsiz
Konular
26
Türkiye cihazı alacaksanız mi11t yurt dışı alacaksanız mi 11 lite 4.5 g tavsiye ederim.
Ben olsam ikisinide almam 😅😂😂😂
4.5 g yok mi 11 Lite 5G NE modeli diyorum ben oysaki. (New edition). Bir bunu cevaplarsanız sevinirim bide siz olsanız hangi cihazı alırsınız :)

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
4.5 g yok mi 11 Lite 5G NE modeli diyorum ben oysaki. (New edition). Bir bunu cevaplarsanız sevinirim bide siz olsanız hangi cihazı alırsınız :)
IMEI repair olmayan listeye bakın hocam neden 5g demiyorum anlayacaksınız
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

lckdora

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
s e r
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Meslek
İşsiz
Konular
26
IMEI repair olmayan listeye bakın hocam neden 5g demiyorum anlayacaksınız
Şaka değil gerçekten anlamadım neden almak istemediginizi

lckdora

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
s e r
Cihazım
Mi11 Lite 5G NE
Meslek
İşsiz
Konular
26
SerseristyLe,

Resme göz attınız mı hocam?
Evet ama gerçekten anlamadım. Orada mi 11 Lite 5G kayıt olmayan cihazlar arasında ama benim model mi 11 Lite 5GNE modeli 2 model farklı.. ve benim model de dikkat ederseniz kayıt olanlar kısmında. Sizin ne dediğinizi inanın anlamadım yardımcı olur musunuz

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
SerseristyLe,

Evet ama gerçekten anlamadım. Orada mi 11 Lite 5G kayıt olmayan cihazlar arasında ama benim model mi 11 Lite 5GNE modeli 2 model farklı.. ve benim model de dikkat ederseniz kayıt olanlar kısmında. Sizin ne dediğinizi inanın anlamadım yardımcı olur musunuz
Yurtdışı cihazlar için;
Cihaza update gelince aldınız taktirde pc ile modem dosyası flashlamak gerekiyor.
Şuan için bu şekilde kurtarılıyor.
Format sonrası IMEI düşüyor yani bir dalgınlığa bakar herşey.
Böyle işlemler isteyen cihazı almak yerine gider IMEI düşmeyen her update sonrası modem dosyası istemeyen bir cihaz tercih ederdim buda mi 10 t olurdu yardımcı oldu mu açıklama hocam?

Üst Alt