Ben bunu dün denedim bu şekilde de olmadı lanet şey rom olarak ise 12.5 Endonezya global sürüm indirip kurmaya calisiyorum ama olmuyor hMedyaları görmek için kayıt olmalısınızbu yöntemle yükleyin..
Ben bunu dün denedim bu şekilde de olmadı lanet şey rom olarak ise 12.5 Endonezya global sürüm indirip kurmaya calisiyorum ama olmuyor h
Her hangi bir uyarı vermiyor arkadaşın anlattigini yapıyorum ama fastbot a tıklıyorum aniden kayboluyor CMD ekraniVerdiği hatanın ekran görüntüsünü atın,bakalım niye yüklenmiyor
Her hangi bir uyarı vermiyor arkadaşın anlattigini yapıyorum ama fastbot a tıklıyorum aniden kayboluyor CMD ekrani
Her hangi bir uyarı vermiyor arkadaşın anlattigini yapıyorum ama fastbot a tıklıyorum aniden kayboluyor CMD ekrani
rom dosyasını c: üzerine taşı klasör adını 1 yap rom klasörü içine adb dosyalarını kopyala sonra flash all çalıstır hocamMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaptın kardeşim olmuyor komut dosyası açılıp hemen kapanıyorrom dosyasını c: üzerine taşı klasör adını 1 yap rom klasörü içine adb dosyalarını kopyala sonra flash all çalıstır hocam
Onun çözümü şöyle önce komut dosyasıni açın sonra cihazı bağlayın işlem başlar aynı durumdan bende muzdarip oldum poco m3'de CMD açıyorum hemen kapanıyordu cihaz bağlı iken cihazı çıkardım usb'den önce flash all çalıştırdim sonra cihazı taktım anında romu attı H.kadioglu hocam sayesinde CMD ile rom attim diğer çözümü ise kendim denedim olduYaptın kardeşim olmuyor komut dosyası açılıp hemen kapanıyor