Yardım Mi 11T Resim Çekince Telefon Restart Atıyor

dracula_55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmed
Cihazım
Mi5S
Konular
10
Telefonu yurtdışı temin ettim. Yaklaşık olarak 2 haftadır kullanmaktayım. Fotograf çekerken ozellıkle odaklama yaptırıyorum resmi çekiyor 1 saniye sonra restart atıyor. Açıldığında çekilen resimler de silinmiş oluyor . Çok can sıkıcı olmaya başladı. Özellikle pro modunda denedım hıçbırşekilde kapanmıyor focuslama yaptırsam bıle . Biraz araştırdım yazılımsal denıyor ama global surumde de yapıyordu.Şuan endonesya sürümünü kullanıyorum bunda da yapıyor. Bu sorunla karşılaşan var mı sıkıntı nerdedir sizce yardımlarınızı bekliyorum .

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
ilk aldığınızda var mıydı

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
29
Bende Endonezya kullanıyorum hiç başıma gelmedi

dracula_55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmed
Cihazım
Mi5S
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk aldığınızda var mıydı
vardı sanırım tam anlayamadım sürekli de kapanmadıgı ıcın . ılk global sürümdü sonra endonezya sürümüne çevirdim devam etti. işin entresan yanı hiçbir farklı kamera uygulamasında sıkıntı olmuyor. Hatta kendi kamera uygulamasının içindeki pro modda da hiçbirşekilde kapanmıyor. Donanımsal desem bu dedıklerıme ters düşüyor. yazılımsal desem neden sadece bende yapıyor.çok enterasan şeyler işin içinden çıkamadım. bir tane arkadas 12.5 sürümüne geç dedi en stabili oymuş . olmadı onu deneyecegım

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
vardı sanırım tam anlayamadım sürekli de kapanmadıgı ıcın . ılk global sürümdü sonra endonezya sürümüne çevirdim devam etti. işin entresan yanı hiçbir farklı kamera uygulamasında sıkıntı olmuyor. Hatta kendi kamera uygulamasının içindeki pro modda da hiçbirşekilde kapanmıyor. Donanımsal desem bu dedıklerıme ters düşüyor. yazılımsal desem neden sadece bende yapıyor.çok enterasan şeyler işin içinden çıkamadım. bir tane arkadas 12.5 sürümüne geç dedi en stabili oymuş . olmadı onu deneyecegım
geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum umarım düzelir

Üst Alt