- Adım
- Önder
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 93
Direnç ile imei yapılırsa güncelleme veya sıfırlama yapsam imei gider mi?
Mi Flash Tool ile yazılımı sıfırdan kursam yine gider mi hocam?Xiaomi Repair – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Mi flash tool ile güncelleme yapınca cihaz formatlanıyor mu? Yani bir veri kaybı yaşamadan sürekli güncelleme yapabiliylr muyuz? Bir de direncli cihazlarda ota'dan guncelleme yapmak mümkün mü acaba? Tesekkur ederimYok hocam güncelleme ile ime silinmez ama ayarlardan sıfırlama yaparsan siliniyormuş. bende var dirençle imei atılmış 2-3 kere mi flash ile rom attım sonra twrp yükleyip ordan wipe yaptım imei hala daha sağlam imeiler.
Hocam direnç değişimi nerede yaptırdınız, iletişim numarası var mıdır.Yok hocam güncelleme ile ime silinmez ama ayarlardan sıfırlama yaparsan siliniyormuş. bende var dirençle imei atılmış 2-3 kere mi flash ile rom attım sonra twrp yükleyip ordan wipe yaptım imei hala daha sağlam imeiler.
Teşekkürler.Bl kilidini kapatirsaniz brick yaparsiniz cihazi. Bl kapatmadan sorun olmaz.
Clean All yaparsam sorun olur mu?Bl kilidini kapatirsaniz brick yaparsiniz cihazi. Bl kapatmadan sorun olmaz.