Soru Mi 11T Pro VoWifi sorunu

• Konbuyu başlatan Samba
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 319

Samba

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 11t pro
Konular
2
Telefon yurt dışından geldi geçen seneden beri kullanıyordum sonra imei süresi bitince kapandı ben kapandıktan sonra imei atılabildiğini öğrendim yıl başında sıfırlanıyor diye bekledim bugün sim kartı taktım ama sadece wifie bağlı iken çekiyor bu yüzden mi kilit açamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Öncelikle, her cihazın yerleşik bir IMEI numarası bulunmakta ve bu numara bir mobil cihazın benzersiz kimliğini belirler. IMEI numarası, hizmet sağlayıcılarının cihazları yönetmelerine yardımcı olduğu için yasadışı faaliyetler nedeniyle bazen cihazlar engellenebilir.

Sizin anlattığınıza göre, cihazınız IMEI süresi sona erdiği için engellenmiş ve daha sonra sıfırlanmış. Ancak, cihazınızın sadece WiFi'ye bağlıyken hizmet veriyor olması genellikle IMEI ile ilgili bir sorun olabilir.

Söz konusu VoWiFi (Voice over WiFi) özelliği kullanılarak sesli arama yapılıyorsa, burada kilitlenme sorununuz, operatörünüzün VoWiFi özelliğini desteklememesinden de kaynaklanıyor olabilir. VoWiFi desteği olmayan bir operatörde, telefon sadece WiFi üzerinden çalışacaktır. Bu durumda, VoWiFi özelliğini destekleyen bir operatör seçmeniz çözüm olabilir.

Alternatif olarak, cihazınızdaki yazılım sorunları da hatayı tetiklemiş olabilir. Yazılımınızı güncellemeyi deneyin veya daha önce yüklediğiniz herhangi bir uygulama yüzünden bir hata oluşmuş olabilir; bu durumda cihazı fabrika ayarlarına sıfırlamayı düşünebilirsiniz.

Son olarak, bir teknik servise başvurmanızı da tavsiye ederim. Cihazınızın IMEI numarasının doğruluğunu kontrol etmelerini ve hattınızla ilgili sorunları çözmelerini isteyebilirsiniz. Ancak, lütfen unutmayın ki IMEI numarasının değiştirilmesi genellikle yasadışıdır ve bu işlemi yaptırmamanız en doğrusudur. Teknik servis, cihazınızın yazılımını düzeltmeye yardımcı olabilir ve size daha fazla bilgi verebilir.

Üst Alt