Yardım Mi 11T Pro Şarj ve Dokunmatik Sorunu

Em1n0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi 12SUltra
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui14 Global Rom
Telefon Modeli
Xiaomi 11T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selam mi11t pro cihazım birden hızlı şarj olmadi 2 farkı orjinal adaptörle denememe rağmen ardındanda ekranı basmamaua başladı yeniden başlattım dokunmatik gitmeden önce fakat 62den pilim 15e düştü ve kaldı bugün sabah şarjda vs sıkıntı yoktu ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
Genelde ani pil yüzdesi düşmesi bataryanın öldüğünü gösterir. Çözüm bataryayı değiştirmek olabilir.

Yada daha önce ilk 11t pro çıktığında hatırladığım kadarıyla sürekli olarak hızlı şarj kullanıldığında bu sorun oluyordu. Çözüm için şarjı bitirip telefonu kapatıp yavaş bir şarj aleti ile bir kez cihazı full yapmaktı

Oyla:

Em1n0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi 12SUltra
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde ani pil yüzdesi düşmesi bataryanın öldüğünü gösterir. Çözüm bataryayı değiştirmek olabilir.

Yada daha önce ilk 11t pro çıktığında hatırladığım kadarıyla sürekli olarak hızlı şarj kullanıldığında bu sorun oluyordu. Çözüm için şarjı bitirip telefonu kapatıp yavaş bir şarj aleti ile bir kez cihazı full yapmaktı
Hocam şarj 15den düşmüyor dokunmatikte gitti şuan kaldık ortada valla 3.7w veriyor zaten şarjda olmuyor oluyosada 15den değişmiyor

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
siz yinede dediğimi bir deneyin kapatıp eski bir 2a şarj cihazı varsa onla bir şarj etmeyi deneyin. olmazsa sorun batarya bozuldu yada başka birşey de olabilir.

Oyla:

Em1n0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi 12SUltra
Konular
6
siz yinede dediğimi bir deneyin kapatıp eski bir 2a şarj cihazı varsa onla bir şarj etmeyi deneyin. olmazsa sorun batarya bozuldu yada başka birşey de olabilir.
Dokunmatik gitti kapatamıyorum hocam valla da gelirse deneyeceğim çok teşekkür ederim iyi forumlar

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
Dokunmatik gitti kapatamıyorum hocam valla da gelirse deneyeceğim çok teşekkür ederim iyi forumlar
açma ve ses açma tuşuna basılı tutun bir süre, revocery menü gelecek, ordan ses tuşları ile kapatma ile ilgili bir bölüm olması gerek ona gelip güç tuşuna basın

Oyla:

Em1n0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi 12SUltra
Konular
6
Oyla:

shritzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9
Konular
9
hocam bende 11tpro kullanıyorum. cihazda çift hücreli batarya var. telefoncu'ya götürüp hallettir soketi yerinden çıkmıştır. aynısını yaşadım. şarj etseniz bile %15'ten yukarı çıkmıyor ve de inmiyor. dokunmatik sorununu bilmiyorum,yaşamadım. düşürdüyseniz bir kaç soket yerinden çıkmış olabilir.

Oyla:

Em1n0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi 12SUltra
Konular
6
hocam bende 11tpro kullanıyorum. cihazda çift hücreli batarya var. telefoncu'ya götürüp hallettir soketi yerinden çıkmıştır. aynısını yaşadım. şarj etseniz bile %15'ten yukarı çıkmıyor ve de inmiyor. dokunmatik sorununu bilmiyorum,yaşamadım. düşürdüyseniz bir kaç soket yerinden çıkmış olabilir.
Forumda arkasına hafif bastırın dediler pek guvenemedim ama bastırdıktan sonra basta ekran gitti sonrada biraz daha basınca açıldı fakat dokunmatik basmadı 3-4 gün önce kalitesiz biyerde değişmiş ekran zaten cihazın bugün ekranını geri götüreceğim İnşallah. Yardımınız için teşekkürler

Oyla:
Üst Alt