Yardım Mi 11t Pro hızlı şarj sorunu

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.3
Telefon Modeli
Mi 11T Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar,
İkinci el bir Mi 11t Pro cihaz satın aldım. Aldığım arkadaş yanında şarj aleti vermedi USB yok type c kablo verdi kalın ve içini turuncu renkte. Telefonu kendi kullandığım 20w orjinal Apple adaptörü ve havit 65w bir adaptörde farklı farklı hızlı şarj destekli kablolar ile denememe rağmen hızlı şarj etmiyor. Kabloyu telefona taktığım anda ekrana şarj animasyonu, altında hızlı şarj yazıyor ve anında bu ekran gidiyor. Ve şarjı koparıyor ve tekrar tekrar bu şekilde kabloyu çıkarana kadar devam ediyor, şarj etmiyor. Yavaş adaptör ile denediğimde böyle bir sorun olmuyor. Adaptör ve kabloların sorunsuz olduğuna eminim. Sorun neyden kaynaklı acaba ?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Denediğiniz hızlı şarj cihazı yani adaptör uyumsuz gibi görünüyor. Orijinal Xiaomi hızlı şarj cihazları ile denediniz mi?

Oyla:

Xelim

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 9t Pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır elimde Xiaomi hızlı şarj adaptörü yok. Farklı marka adaptör kullanamıyor muyum bu cihazda?

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Tabii ki kullanabilirsiniz ama o markanın da telefonunuzla uyumlu olması gerekli. Belirttiğiniz Havit markasını daha önce deneyimlemediğim için ilk aklıma gelen adaptörün uyumsuz olması oldu. Çevrenizde birilerinde varsa 5 dakika bile orijinal adaptörle test etmeniz sorunun cihazda mı yoksa adaptörde mi olduğunu belirlemeniz için yeterli olacaktır.

Oyla:
Üst Alt