Yardım Mi 11T Miui güncelleme

TimurL3nk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi 11T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 12.5.2
Telefon Modeli
Mi 11t
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba herkese. Mi 11t telefonum var. Geçen yaz donanım müdahalesi ile kalıcı imei atıldı. Sistem güncelleme istediğin gibi yaparsın imei silinmez dendi. Ayarlar kısmından güncelleyince telefon sıfırlandı, güncelleme olmadı. Telefoncuya sorduğumdaysa gerekli rom yayınlanmadı gibi bir şey söyledi. Aşağıya ekran resmi ekliyorum android 11, Miui 12.5.2 global kararlı sürümü var. Geçenlerde yine telefoncuya götürdüm telefonu, güncelleme geldi mi diye. Baktım globalde gelmiş hem android hem miui. Bana henüz bu sürüm için gelmediğini, istersem güncelleme yapabileceğini ancak bu sefer de şebekenin gideceğini söyledi. Durum nedir, bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Ekli dosyalar

• IMG_20231223_155659.jpg
    IMG_20231223_155659.jpg
    199,1 KB · Görüntüleme: 18

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
yanlış bilgi vermiş. bu modele direnç işlemi dahi yapılsa güncellemeden sonra imeiler silinmiş açılıyor ve yeniden imei atılması gerekiyor.

Oyla:

TimurL3nk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi 11T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Hocam peki biz Türkiye rom mu bekleyeceğiz, nasıl yapmak gerek? Ben mesela global rom atarsam kendim imei atabilirim gibime geliyor video izleyip filan. Bu durumda bir sorun olur mu, nasıl bir işleyiş var?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
o cihazda güncelleme kapatılmıştır. Ne kadar beklerseniz bekleyin gelmez. son sürüm fastboot rom indirip atacaksınız üstüne imei atılacak. kendiniz yapabileceğinizide sanmıyorum. eski cihazlar ile karıştırmayın bunları.

Oyla:
Üst Alt