Yardım Mi 11T MIUI 14.0.1 TKWEUXM rom da ekran yenileme hızı kendi kendine 60 a düşüyor

Alibeyy.1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14.0.1 TKWEUXM
Telefon Modeli
Mi 11t
Bootloader Kilidi
Açık
11t cihazımı globalden Eea rom a geçiş yaptım daha az bug vardır diye fakat bu sürümde bazen ekran Kendi kendine 60hz ye düşüyor akıcılık düşüyor fakat ayarlara girip baktığımda 120hz açık gözüküyor, düzeltmek için ya yeniden başlatmak ya da ayarlardan 60 a düşürüp tekrar 120 yapmak gerekiyor, çok saçma bir bug. globalde bu sorun yoktu

Muhammed3333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 11 t pro
Konular
0
11t cihazımı globalden Eea rom a geçiş yaptım daha az bug vardır diye fakat bu sürümde bazen ekran Kendi kendine 60hz ye düşüyor akıcılık düşüyor fakat ayarlara girip baktığımda 120hz açık gözüküyor, düzeltmek için ya yeniden başlatmak ya da ayarlardan 60 a düşürüp tekrar 120 yapmak gerekiyor, çok saçma bir bug. globalde bu sorun yoktu
Abi bende 11 t pro kullanıyorum buldun mu bunun sorununu yada room atınca duzeldimi deli oluyorum oynarken pubg oynuyom cihaz ısınıyor ekran 120 Hz den bir anda 60 a sabitleniyor sürüm attiysan da hangi roomj attın da gitti yardımcı olurmusun

Oyla:

Alibeyy.1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi bende 11 t pro kullanıyorum buldun mu bunun sorununu yada room atınca duzeldimi deli oluyorum oynarken pubg oynuyom cihaz ısınıyor ekran 120 Hz den bir anda 60 a sabitleniyor sürüm attiysan da hangi roomj attın da gitti yardımcı olurmusun
maalesef artık pubg oynamıyorum fakat bende sorun pubg de hiç olmuyordu, çözümü de yok bence. anca rom flan değiştirmek lazım. Bu arada pubg için kesinlikle soğutucu fan kullan yoksa asla oynanmaz bu oyun.

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
maalesef artık pubg oynamıyorum fakat bende sorun pubg de hiç olmuyordu, çözümü de yok bence. anca rom flan değiştirmek lazım. Bu arada pubg için kesinlikle soğutucu fan kullan yoksa asla oynanmaz bu oyun.
Hocam Cihaz Mi11T yurt içi ise HyperOS Rusya romunu deneyebilirsiniz.

Oyla:

Alibeyy.1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
13
Hocam Cihaz Mi11T yurt içi ise HyperOS Rusya romunu deneyebilirsiniz.
Yurt dışı fakat yaptırabilirim IMEI tekrar, ama hyper os da IMEI işlemi oluyor mu bilgim yok, birde hyper os 11t için nasıldır pil performans değerleri iyileşmiş mi yoksa daha mı kötü onuda araştırmak lazım eğer bilginiz var ise cevaplarsanız sevinirim

Oyla:

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Yurt dışı fakat yaptırabilirim IMEI tekrar, ama hyper os da IMEI işlemi oluyor mu bilgim yok, birde hyper os 11t için nasıldır pil performans değerleri iyileşmiş mi yoksa daha mı kötü onuda araştırmak lazım eğer bilginiz var ise cevaplarsanız sevinirim
Rusya romun da değerler benim gözlemlerime göre iyi, performans açısından da iyileştirilme yapılmış.

11T her açıdan sıkıntılı cihaz çıktı dediler cihaz da deneyenler oldu, cihaz çöküyor.

Oyla:

turkay1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
EEA MIUI 14 son sürüm stabildi onu kullanabilirsin. 14.01 MIUI 14 ün ilk sürümü olduğu için bug ve hatalar çoktur. Son sürüm kullan.

Oyla:

Alibeyy.1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
13
EEA MIUI 14 son sürüm stabildi onu kullanabilirsin. 14.01 MIUI 14 ün ilk sürümü olduğu için bug ve hatalar çoktur. Son sürüm kullan.
Şuan eu rom yüklü, bazen 60fps ye düşmesi ve galeriye asla çekilen fotoğrafın düşmemesi gibi sorunları hariç kullanışlı özelliklerinin hattına duruyor, gerçekten optimize bir hyperos sürümü çıkıpta IMEI işi çözülürse yüklerim yoksa zaten 2 3 aya satıp mi 13 alma planım var

Oyla:
Üst Alt