Yardım Mi 11t Kamera kaydında ses yok

ilyascakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
redmi note 10
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.5.3 RKWIDXM
Telefon Modeli
Mi 11t
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Mi 11t miui 12.5.3 kullanıcısıyım. Dün telefondan video çektim. Sonra izlediğimde ilk 10 saniye ses var sonrasında ses yok. İlk defa karşılaştım böyle birşeyle benzer sorun yaşayan varmı aranızda nasıl çözebilirim bu sorunu. Tşk.

Oguzhn74

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
27
Merhaba arkadaşlar. Mi 11t miui 12.5.3 kullanıcısıyım. Dün telefondan video çektim. Sonra izlediğimde ilk 10 saniye ses var sonrasında ses yok. İlk defa karşılaştım böyle birşeyle benzer sorun yaşayan varmı aranızda nasıl çözebilirim bu sorunu. Tşk.
Hocam konudan bağımsız birşey sormak istiyorum. Kimi görsem bu cihazı kullanan hep miui 12 var. Daha mı iyi 13-14'e göre. Bende 14.0.2 var bende mi geçsem 12'ye?

Oyla:

ilyascakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilyas
Cihazım
redmi note 10
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam konudan bağımsız birşey sormak istiyorum. Kimi görsem bu cihazı kullanan hep miui 12 var. Daha mı iyi 13-14'e göre. Bende 14.0.2 var bende mi geçsem 12'ye?
Yok yurtdışı cihaz olduğu için o sürümle geliyor. Güncelleme yapılırsa imei uçuyor konu o. Tam bilmemekle beraber sanırım bu versiyon stabil bir versiyon. Arama kayıt özelliği falan var. Ama sürüm ile ilgilimi bilmiyorum video çektim 10.saniye sonrası yok

Oyla:

Oguzhn74

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Note 6 pro
Konular
27
Yok yurtdışı cihaz olduğu için o sürümle geliyor. Güncelleme yapılırsa imei uçuyor konu o. Tam bilmemekle beraber sanırım bu versiyon stabil bir versiyon. Arama kayıt özelliği falan var. Ama sürüm ile ilgilimi bilmiyorum video çektim 10.saniye sonrası yok
Bende dün hindistan 12.5.3'e geçtim ama geçmeden önce akıl edemediğim, unuttuğum şey netflix'in açılmayacağı oldu. Play store sertifikalı olmadığı için Netflix kullananıyorum. Ve ayrıca pil MIUI 14'e göre bence aynı hiç bir fark yok neredeyse. Herkes 12'de daha iyi gittiğini söylüyordu ama ben hiçbir fark göremedim. Tek fark biraz tuaf olacak ama kamera cidden MIUI 14'e göre acayip iyi geldi bana. Sanki iPhone 8'den 13 pro'max'e geçmişim gibi (abartmıyorum). Ve birde 14'e göre daha hızlı ve stabil.

Oyla:
Üst Alt