Yardım Mi 11 Yurtdışı

Fransua

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mıui 2.5
Telefon Modeli
Mİ 11
Bootloader Kilidi
Kapalı
İyi günler arkadaşlar,

Bugün Mi 11 aldım (yurt dışı cihazı) sanırım şuan IMEI atma yokmuş. ilerleyen aylarda gelecek mi sizce yoksa yakın zamanda elden çıkartmak mı lazım hata mı ettim bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ?

sscetintas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
İyi günler arkadaşlar,

Bugün Mi 11 aldım (yurt dışı cihazı) sanırım şuan IMEI atma yokmuş. ilerleyen aylarda gelecek mi sizce yoksa yakın zamanda elden çıkartmak mı lazım hata mı ettim bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
Eylül 2022 ye kadar kullanabilme süreniz var. 2+2 de uzatma yaparsınız sorun çözülür. Kayıt yapılamayan cihazları yıllarca bu şekilde kullananlar var. Keyifli forumlar.

Oyla:

Fransua

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eylül 2022 ye kadar kullanabilme süreniz var. 2+2 de uzatma yaparsınız sorun çözülür. Kayıt yapılamayan cihazları yıllarca bu şekilde kullananlar var. Keyifli forumlar.
Acaba cihazı gidip geri mi iade etsem veya pasaport kaydı mı yaptırsam çok kararsız kaldım, bir heyecanla aldık ama RSA kilidi anlaşılan kırılamayacak birşey gibi görünüyor...

Oyla:

sscetintas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
O konuyla ilgili bir şey söyleyemem. Teknoloji de imkansız diye bir şey yoktur. Geçmişte de asla olmaz denilen şeyler forumdaki tecrübeli kişiler tarafından çözülmüş. Tabii bu gibi durumlar için zamana ihtiyaç var. Eğer iade alıyorlarsa dilerseniz iade edebilirsiniz. Ben mi 11 lite kullanmaya devam ediyorum.

Oyla:

Fransua

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O konuyla ilgili bir şey söyleyemem. Teknoloji de imkansız diye bir şey yoktur. Geçmişte de asla olmaz denilen şeyler forumdaki tecrübeli kişiler tarafından çözülmüş. Tabii bu gibi durumlar için zamana ihtiyaç var. Eğer iade alıyorlarsa dilerseniz iade edebilirsiniz. Ben mi 11 lite kullanmaya devam ediyorum.
P40 Pro almaya gittim adam bana bu cihazı çok övdü ve biran kafama girdi bende bunu satın aldım. 6000 TL verdim kazıklandım mı bilmiyorum.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
İade edin macera aramayın ve umut etmeyin çözülür diye,zamanında çift sim kayıt çıkar diye 9T cihaz satıldı gelinen nokta belli millet tek sime şükür etti haha-- Fransua,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fransua, 10T pro alın tavsiye olarak...

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Acaba cihazı gidip geri mi iade etsem veya pasaport kaydı mı yaptırsam çok kararsız kaldım, bir heyecanla aldık ama RSA kilidi anlaşılan kırılamayacak birşey gibi görünüyor...
Cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah, pasaport kaydı yaptırın derim

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

Oyla:

sscetintas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
6
P40 Pro almaya gittim adam bana bu cihazı çok övdü ve biran kafama girdi bende bunu satın aldım. 6000 TL verdim kazıklandım mı bilmiyorum.
hocam dediğim gibi kullanıp kullanmamak size kalmış. Forumdakilerin fikrini almaya devam ederseniz kafanız çok karışır. Kendiniz kararınızı verin. Ancak ortada ciddi anlamda pişmanlık duyacağınız bir durum yok.

Oyla:

Fransua

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
hocam dediğim gibi kullanıp kullanmamak size kalmış. Forumdakilerin fikrini almaya devam ederseniz kafanız çok karışır. Kendiniz kararınızı verin. Ancak ortada ciddi anlamda pişmanlık duyacağınız bir durum yok.
Şimdi 1 sene kullanabilirim onun sonunda yine uzatma hakkım oluyor mu acaba ? Çünkü henüz yurt dışına çıkıp yapmadım bunun için pasaport kaydı da henüz sıkıntı. Belki bir yakının pasaportuna kaydedip onun sim kartıyla devam edebilirim.

Oyla:
Üst Alt