Çözüldü Mİ 11 Wifi sertifikası silindi

jazz_01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
12
dün işten geldikten sonra wifi yi açayım dedim wifi ikonuna basınca tik açılıyor gibi oluyor kendiliğinden kapanıyordu hiç bir ağ görünmüyordu wifi sertifikası kısmı şu an boş ,galiba silinmiş nasıl ne zaman silinmiş hiç bilmiyorum. hyperos1.0.5.0 UKBMIXM sürümü yüklü. sertifikayı yükleyebilir miyim tekrar ne yapabilirim bilen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorun çözüldü! güvenlik güncellemesi yaptıktan sonra wifi geri geldi. bu konu burda dursun lazım olan ihtiyacı kadar kullansın :))

Son düzenleme:

jazz_01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düzelmedi! sadece 1-2 dk wifi geldi geri gitti. güvenli modda açyım orda da aynı 5 dk wifi geldi tekrar gitti. virüs mü girdi acaba

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.355
imei işlemi yapılmış cihazsa o yüzden eskiden mac id falan çakışması gibi birşey oluyordu sanki hala aynı durum geçerli mi bilmiyorum bir araştırın ek bilgi olarak dursu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
imei işlemi yapılmış cihazsa o yüzden eskiden mac id falan çakışması gibi birşey oluyordu sanki hala aynı durum geçerli mi bilmiyorum bir araştırın ek bilgi olarak dursu
Hayır hocam o olay mtk işlemcili sorunlarda oluyor. Bu cihazda yaşanan yüksek ihtimal donanımsal arızaya benziyor. Kilit açık ise fastboot rom yüklenip denenir. Kapalı ise sıfırlama denenir.

jazz_01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam güvenli modda wifi çalışıyor hatta güvenli moddan çıkınca 3-5 dk daha çalışıyor wifi sonra tekrar gidiyor hiç bir ağ görmüyor. virüs bulaşmış olabilir ama tarama da yaptım uygulamaları da kontrol ettim hiç bişey bulmadı

Üst Alt