Yardım Mi 11 Ultra Yeniden Başlatma Sorunu

2131231

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 11
Konular
6
Elimde Mi 11 Ultra Var Cihazı Kendim Topladım Anakart Daha Önce Direnç İslemi Görmüş Fakat Güzel İşçilik yapmışlar buna istinaden anakarti aldım gerekli şekilde montajladim ilk zamanlarda sorun yoktu wifi ile kullanıyordum fakat şunu fark ettim cihaz mobil veri kullanırken bazen soft reset bazen hard reset atıyor bazen gün içinde 2-3 kere reset atıyor bazen 2 gün sorunsuz kullanılabiliyor cihazın pili sıfır ile değiştirildi içerisinde hyperos 2.0.5.0UKAMIXM Sürümü Yüklü Genellikle Arama Esnasında Donup Yeniden Başlatıyor. Yardımcı Olabilecek Varmı? Cihazda Herhangi Bir Şekilde Isınma Yok Günlük Kullanımda Gördüğüm Kadarıyla 27-35 Derece Arasında Çalışıyor. Pil Durumunda Günü Çıkartıyor Yeniden Başlattığında Pil birden Düşmüyor Sabit Kalıyor.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Donanımsaldır büyük ihtimalle lehim kırıkları yapar bu sorunu örnek olarak redmi note 9 prodaki kronik olan aynı kendi kendine yeniden başlatma sorununu gösterebilirim lehimleme yaparak çözülüyordu onda.
Root varsa loglara bakıp bir tespit yapmak mümkün zamanında yaptım yazılımsal hatalarda veya kernelin verdiği hata kodlarına göre arızanın nerde olduğunu söyliyebilirim.

2131231

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 11
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanımsaldır büyük ihtimalle lehim kırıkları yapar bu sorunu örnek olarak redmi note 9 prodaki kronik olan aynı kendi kendine yeniden başlatma sorununu gösterebilirim lehimleme yaparak çözülüyordu onda.
Root varsa loglara bakıp bir tespit yapmak mümkün zamanında yaptım yazılımsal hatalarda veya kernelin verdiği hata kodlarına göre arızanın nerde olduğunu söyliyebilirim.
Bu akşam rootlayacagim atarım bende ilkte CPU şüphelendim ama wifi bağlıyken yada 3g açıkken yeniden başlatmayı hiç yapmıyor cihaz sadece 4.5-5G Mobil Veride bu sorunu veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve cihazda Fake Rom yuklu

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Bu akşam rootlayacagim atarım bende ilkte CPU şüphelendim ama wifi bağlıyken yada 3g açıkken yeniden başlatmayı hiç yapmıyor cihaz sadece 4.5-5G Mobil Veride bu sorunu veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve cihazda Fake Rom yuklu
Bootloader kilidi açıkmı?

Üst Alt