Yardım Mi 11 Ultra wifi açılmıyor

habilyksel33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Habil yüksel
Cihazım
Xiaomi Mİ5S
Meslek
Elektrik Elemanı
Konular
2
Wifi sorunu ile ilgili bir çözüm bulabilen oldu mu? Sorun yazılımsal değil muhtemelen
Sorun işlemci kaynaklı yeni aldım telefonumu bende tamirden.İşlemcinin bacaklarının kopmasından kaynaklanıyor bu şekilde kullanmaya devam ederseniz ses gidiyor daha sonra işlemci komple susuyor.2000 civarına mal oldu bana :(

Frelinnn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lenovo
Cihazım
Tab 2a30
Konular
10
Dostum nerde yaptirdin bide memnunmusun bende mi11 ultra var wifi entegresi arızalı değişmek gerekiyor sağlam yer ariyorum

habilyksel33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Habil yüksel
Cihazım
Xiaomi Mİ5S
Meslek
Elektrik Elemanı
Konular
2
Dostum nerde yaptirdin bide memnunmusun bende mi11 ultra var wifi entegresi arızalı değişmek gerekiyor sağlam yer ariyorum
ben mersinde bir telefoncuda yaptırdım.Memnunmusun dersen şu anlık değilim ya yapan yapamadı yada başka sorun var oyunlarda donma ve ısınma çok olmaya başladı takılıp geçme gibide değil baya baya donuyor,Bunun yapandan kaynaklandığını tahmin ediyorum tekrar vereceğim bakalalım ne olacak.Günlük kullanımda sıkıntı yok.Oyun içi 77 dereceyi gördüm.Şu anlık sadece wifin çalışmıyorsa bir an önce sağlam bir yer bul yaptır derim lakin komple susmada ana kamera hariç diğer kameralarda gitti ve seside götürdü bende şu an onlarda çalışmıyor.Sonuç olarak 8 senedir Xiaomi kulanıcısı olarak artık xiaomiden soğudum oneplus a geçeçeğim.
UZUN OLDU AMA YAPACAK BİRŞEY YOK :)

Frelinnn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lenovo
Cihazım
Tab 2a30
Konular
10