Soru Mi 11 Ultra Kulaklık Ses Performansından Memnun Musunuz?

franker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serdar
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Ses konusunda problem yaşıyorum. Telefonun kendi hoparlörünün muhteşem ses kalitesi var. Şimdiye kadar dinlediğim en iyi ses performansına sahip. Fakat kulaklıktaki ses performansı berbat, müzik dinlemekten soğudum resmen. Ne kadar ayar yaptıysam bir türlü istediğim ses kalitesini yakalayamadım. Müzik çalarken sesler sanki boğuluyor. Berrak bir ses netliği yok. Bundan önceki telefonum mi note 3 ve kulaklıkta ses performansı muhteşem. Gümbür gümbür dinliyorum, seste herhangi bir boğulma vs. bir şey yok. Aynı problemi yaşayan var mı. Mi 11 Ultra telefonun kulaklık sesinden memnun musunuz.

serothelastt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Elektrik-elektroni
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Ses konusunda problem yaşıyorum. Telefonun kendi hoparlörünün muhteşem ses kalitesi var. Şimdiye kadar dinlediğim en iyi ses performansına sahip. Fakat kulaklıktaki ses performansı berbat, müzik dinlemekten soğudum resmen. Ne kadar ayar yaptıysam bir türlü istediğim ses kalitesini yakalayamadım. Müzik çalarken sesler sanki boğuluyor. Berrak bir ses netliği yok. Bundan önceki telefonum mi note 3 ve kulaklıkta ses performansı muhteşem. Gümbür gümbür dinliyorum, seste herhangi bir boğulma vs. bir şey yok. Aynı problemi yaşayan var mı. Mi 11 Ultra telefonun kulaklık sesinden memnun musunuz.
Bende kullanıyorum 5.6aydir hocam dediğiniz gibi normal hoparlörü çok iyi kullakliklada gün için de çok kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım gayet güzel ve net ses alıyorum

\BoZKuRT/

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
galip
Cihazım
mi11 ultra
Konular
3
kulaklık ses kalitesi kulaklıkla alakalı tyce bir kulaklık aldım ses patlıyor ve gürültülü
Huawei FreeBuds se kulaklıkla dinledim ses te gürültü ve patlama yok gayet güzel
tyce kulaklıklar yeterince verimli değil sanırım
dönüştürücüler pek iş görmüyor

Üst Alt