Yardım Mi 11 ultra kilit ekranında donma sorunu

topgun1111

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
mi9t
Konular
4
Merhaba yeni aldığım mi 11 ultrayi doğru dürüst kullanmadım. Telefon günde 10 kere kilit ekranında donuyor.Herseyi denedim Avrupa rom kurdum harf reset yaptım rom android sürüm düşürdüm çözünürlük düşürdum ekran yenileme düşürdüm denemediğim birşey kalmadı. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
some Xioami problems...
hocam twrp yüklü ise aosp rom yukleyip denermisiniz ?

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Merhaba yeni aldığım mi 11 ultrayi doğru dürüst kullanmadım. Telefon günde 10 kere kilit ekranında donuyor.Herseyi denedim Avrupa rom kurdum harf reset yaptım rom android sürüm düşürdüm çözünürlük düşürdum ekran yenileme düşürdüm denemediğim birşey kalmadı. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
Aynısı redmi not 10s de yapıyordu miu 13 ile geçti sorun sonra tabi cihazi sattım soğudum o sorundan dolayı çok saçma sapan sorun çünkü

topgun1111

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
mi9t
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de satacağım pişman oldum aldığıma sorun sorun sorun aldığımdan beri

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
ben de satacağım pişman oldum aldığıma sorun sorun sorun aldığımdan beri
Rom atıyorum PC de her driver sorunsuz kurulu fakat saçma sapan hata kodları veriyor rom işlemi bitince vs ve romu atmıyor ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor diyecemde sizdeki ucuz cihaz değil bendeki cihaz hadi neyse giriş seviyesi sizdeki orta sınıf olarak geçiyor sanırım bu cihazlar test edilmedenmi piyasaya sürülüyor anlamadım gitti cidden güncelleme ile çözülür diyenlere artık itibarim kalmadı sebebi ilk kutudan çıkan şekildeki rom stabil oluyor ve sorunsuz oluyor güncelleme yapınca cihaza sapıtıyor bunu mi 10t cihazı ile denedik ve aradaki fark çok fazla akrabama sıfır mi 10t aldım abisindede vardı aynı cihazı fakat miu 13'du benim aldığım cihaz kutudan miu 12.5 ile çıktı ve güncelleme yapmadık 2 cihazı sıfırladım ben hard reset ile ve aynı uygulama ve oyunlar ile test ettik miu 12.5 bariz şekilde stabil ve düzgün FPS veriyordu miu 13 ise yanıyordu

Punch

Don't criticize something you don't understand
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
9
Mi 11 ultra kullanıyorum Endonezya romdayım öyle bir sorun ile karşılaşmadım tek sorun Hz düşmesi ara ara

Üst Alt