Yardım Mi 11 ultra kameraya su kaçtı

Mental04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi note 9S
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 13.0.4 kararlı
Telefon Modeli
Xiaomi mi 11 ultra
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar cihazım Xiaomi mi 11 ultra normalde su ve toza dayanıklı geçen de kaç kere su altinda fotoğraf falan çekip su döküyordum üstüne bugün de öyle yaptım fakat nasıl olduysa arka kamerasına su kaçmış ve buharlanma olmuş kamera bulanık kötü gösteriyor ne yapmam lazım nasıl temizlenir telefoncuya açtırsam illa para alır cihaz suya dayanıklıydi neden böyle oldu

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
mi 10t, s23
Meslek
Tüccar
Konular
92
Hocam cihazı garanti dışında actirirsaniz suya dayanıklılık özelliği dahada kötü olur garantisi varsa garanti kapsamına girmesi lazım suya dayanıklılık sertifikasi varsa cihazin

Oyla:

kcellat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
KML
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
2
Merhaba arkadaşlar cihazım Xiaomi mi 11 ultra normalde su ve toza dayanıklı geçen de kaç kere su altinda fotoğraf falan çekip su döküyordum üstüne bugün de öyle yaptım fakat nasıl olduysa arka kamerasına su kaçmış ve buharlanma olmuş kamera bulanık kötü gösteriyor ne yapmam lazım nasıl temizlenir telefoncuya açtırsam illa para alır cihaz suya dayanıklıydi neden böyle oldu
aynı olay benimde başıma geldi. Kameralarda buhar görünümü oluşuyor. Yabancı forumlarda kendi haline bırakın geçer yazsada (ki düzelmesi 2 hafta süren vardı), ben alttaki sim yuvasını çıkarıp ( kalan su buharının bir yerden çıkması lazım) telefonu dik konumda bıraktım. Sabah baktığımda hiç birşey kalmamıştı. Aynı şekilde pirince de yatırabilirsiniz. Pirinç iyi bir nem çekicidir.

Oyla:
Üst Alt